Rock kontsertid / kus käidud, kuhu minek!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 842
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Rock kontsertid / kus käidud, kuhu minek!
Kuna rock ja tsiklirahvas kuuluvad ikka kokku, siis tekkis mõte, et võiks vahetada kogemusi kes millisel kontsertil on käinud ja mis veel tähtsam - millised kontsertid on tulemas, et midagi maha ei magaks.
Ise olen käinud Metallica, Alice Cooper'i, Nazareth'i, Judas Priest'i, Ozzy Osbourne'i, Saxoni ja muidugi erinevate Eesti tegijate kontsertidel.
Praegu on taskus pilet valmis WASP'i livele Rockcafe's.
Ilgelt tahaks minna ka U.D.O. - d vaatama kuulama aga see Green Xmasi raames...
Meeldis Whitesnake ,Alice Cooperi fänn ei ole,esialgu pole plaanis teda vaatama-kuulama minna.Kahjuks on paljud lemmikbändid kas tegevuse lõpetanud või pole nad enam need kes aastaid tagasi .Kuulan enamuses 80-90 hardrocki,nagu WINGER ,OZZY ,LEE AARON ,LITA FORD,BAD COMPANY jne. Eks tehakse ka praegu head musa aga kas need bändid meile niipea tulevad ,sest väga paljudele ei ütle nimed GOTTHARD ,SHAKRA ,HOUSE OF LORDS,TAD MOROSE mitte midagi ja tänapaeval on lihtsam juba läänes kontserdil käia kui siin neid ootama jääda.
Olen käinud Soomes Iron Maidenil ja Eestis Judas Priest, Deep Purple ja Nazareth, Metallica ja Bullet For My Valentine (viimane oli pask), Ozzy Osbourne ja Black Label Society. Kõigi kontsertidega olen jäänud väga - väga rahule. Ei tooks ühtegi kontserti eraldi välja kuna oma võtmes kõik väga tegijad ja osavad sellid.
Oma silmaga tahaks kindlasti ära näha Motörheadi (see peaks juhtuma lähiajal kuna kui vaadata Lemmy eluviisi, siis ega ta vist kaua vastu ei pea), Peer Günti (käis küll Rabarockil aga mina seal ei käinud), Saxonit (olin loll, et ei käinud kui võimalus anti) ja ka Manowari.
Eesti bändidest on vaieldamatud lemmikud Taak ja Loits. Metsatöllust, Kosmikutest ja Tharaphitast ka ära ei ütleks. Neid on kindlasti veel, mis hetkel lihtsalt ei meenu kuna selline suurepärane teema on mind lihtsalt hulluks ajanud juba
Antud on veel selle aasta sees Marylin Manson ja tuleva aasta alguse poolel KoRn kuid kumbki kahjuks huvi ei paku, pigem vastupidi - ei salli eriti.
-
- Kontakt:
Zidist kirjutas:Oma silmaga tahaks kindlasti ära näha Saxonit (olin loll, et ei käinud kui võimalus anti).
Et sinupuhul veel "õli tulle valada" pean ütlema, et Saxon'i kontsert oli üks paremaid, kus mina käinud olen. Esiteks on Rockcafe väga hea koht sellisteks üritusteks ja õnneks ei oldud seda ka väga lõhki müüdud, oli vabalt ruumi ringi liikuda nii saalis, kui ka baarileti ees. Ja muidugi vanameistrid ise rokkisid täiega, rida vanu hitte alates "Wheels Of Steel" jne.
Ise põen, et ei käinud UDO samalaadsel kontsertil ja nüüd nad tulevad taas aga ei tea, kas saab minna kuna nad ju festivali raames ja see nõuab rohkem aega ja pühendumist
Metallical käidud, Rabarockil see aasta sai ka möllatud kõik päevad.
Mansonile pilet olemas juba (kuulan ka vahest, niiet tore, et tuleb) ei tea kas Kornile viitsin minna, vaatab kuidas rahaasjadega on (kunagi fännasin lausa)
Tahaks, et Eestisse tuleks Gemini Five.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
bash kirjutas:Unistan Manowarist
Zidist kirjutas:Oma silmaga tahaks kindlasti ära näha Motörheadi
Noh, mõned aastad tagasi olid nad lausa ühe kontserdi raames esinemas- linnahalli jäähallis, lisaks veel Dio. Kolme monsteri kontserdiks kutsuti üritust. Kõrva vestibulaaraparaat ehk tasakaaluelund sai detsibellidelt sellise laksu, et tasakaaluhäireid jätkus nädalaks
-
ishijupp kirjutas:bash kirjutas:Unistan Manowarist
Noh, mõned aastad tagasi olid nad lausa ühe kontserdi raames esinemas- linnahalli jäähallis, lisaks veel Dio. Kolme monsteri kontserdiks kutsuti üritust. Kõrva vestibulaaraparaat ehk tasakaaluelund sai detsibellidelt sellise laksu, et tasakaaluhäireid jätkus nädalaks
Tean - tean. Mina olin siis veel väga väike
Mingi nali oli seoses Lemmyga, et tahtis mingisse klubisse minna (a'la Nancy discopidu) ja siis turvamehed ei lasknud teda sisse, mõtlesid et Lemmy on mingi parm või lolliks läinud vanamehenäss
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Suzumen kirjutas:Kõik ettepanekud, mis aitavad talve üle elada on teretulnud
Aga palun - suvaline krossikas või endurokas (viimane võiks siiski massi polest mõistlikkuse piiridesse jääda) pluss piigid ja rõõmu jätkub kauemaks

Zidist kirjutas:ishijupp kirjutas:bash kirjutas:Unistan Manowarist
Tean - tean. Mina olin siis veel väga väike
![]()
Mingi nali oli seoses Lemmyga, et tahtis mingisse klubisse minna (a'la Nancy discopidu) ja siis turvamehed ei lasknud teda sisse, mõtlesid et Lemmy on mingi parm või lolliks läinud vanamehenäss
Sama siin . Ma siis veel pisipisi.
-
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Käidud:
(Eestis)
Metallica (1999 ja 2006)
Rammstein (2 korda)
Nazareth
Deep Purple
Judas Priest
Uriah Heep
Suzy Quatro
Smokie
Aerosmith
Scorpions (Riias)
Apocalyptica (Tsehhis)
Whitesnake(Tsehhis)
pluss lisaks mitmed head esinejad HRL-ilt ning Rabarockilt ning kohalikud tegijad siit samast Eestist.
Plaanis minna:
WASP
Alice Cooper
Joe Coccer
Ramones
ning neid mida näha/kuulata tahaks on paljugi veel.
Zidist kirjutas:apsik kirjutas:... mul pole kahjuks kaugeltki nii pikk kui eeskõnelejatel, aga ma proovin ikka aastaringselt mootorrattaga sõita ...
Kas muusika vastu huvi tundmine on patt?
Kui aus olla siis ega see üks kõvatamise teema ole ka ju
-
- Kontakt:
unlimited kirjutas:Kui aus olla siis ega see üks kõvatamise teema ole ka ju
Mina kui teema algataja võin sulle kinnitada, et see ei ole mõeldud kõvatamisena vaid vahetamaks kogemusi ja informatsiooni toimunud ja toimuvate muusika sündmuste kohta. Kui kellegi jaoks on sündmuseks Jüri Homenja, siis ma ei pane seda pahaks. Vastupidi, mine ja õpi vene või ukraina keel ära ja laula kohalikule rahvale nenede emakeeles...respect
Edaspidi palun siin teemas võtta sõna vaid muusikalistel teemadel. Tänud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.