Hälvik- Mootorratturid
-
--> SIIM <--
oldmoped kirjutas:Eks see kõik ole jah meie liiklejate kultuurituse taga kinni. Tõenäoliselt põhiliselt tegu ikkagi innamaasturite ja praegu lugematul hulgal saada olevate hiina wannabe atv'de omanikega, kes seal sõitmas käivad. Tõsihuviline mülkamees sinna ei roniks kuna seal ei ole ju huvitav.
/Pärna sõnul armastavad nende toredaid metsaradu kasutada ka mootorsõidukitega lapsed. Mitmed koolipoisid sõidavad linnast Upale ja tagasi 5-km terviserada pidi, tekitades sügavaid rööpaid just jalgraja peale./
Tõenäoliselt on see minu isiklik kiiks ja eks kindlasti ka vahest mõni ülevoolavat energiat täis rolleri ja mopeedivend seal "kannakaid" ja "kaapekaid" tegemas käinud, aga mittekuidagi ei suuda kaasa tunda pastorile, kes arvab, et mopeedidega metsarada mööda koolis käivad (!) maalapsed on saatanast ja põhilised rajalõhkujad ning neid tuleb lausa püüdmas käia.
Pole seal metsarajal käinud, aga samas kandis peatun nädalavahetuseti üsna tihti ja olen üsna kindel, et need mopeedid ja rollerid on linna poolt just sinna rajale läinud sõitma. Seal kandis olen ise näinud kuidas mopeedidega mööda metsa teed rannaäärsele karjamaale sõidetakse ja siis jalg maas gaas põhjas ringe kohapeal tehakse ja rannaniitu üles küntakse. Lisaks valmis aasta alguses Upale viiv asfalt kattega ratta tee, mida mööda maa lastel oleks hea rattaga või muu vahendiga koolsi käia. Selle tervise raja kasutamine mootorsõidukiga liikumiseks ei ole küll põhjendatude sellel suunal. Tõsisemad ateka vennad on Saatemaal soiseid maalappe kamba peale ostma hakanud, et siis seal ennast tühjaks sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.