hea liiklemise kampaania

Kasutaja avatar

S.S.D.D.

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

M2 kirjutas:
Rebaseonu kirjutas:

Saage aru inimesed, et loll ei ole mitte see, kes sõidab seaduse järgi ja "segab üldist liiklusvoogu", vaid kõik need teised, kes põhimõtteliselt sunnivad normaalse liikleja seadust rikkuma. Seni kuni sellest aru ei saada, asi ei parane.

Sellega panid küll kumnesse. :D

Et lollid on siis ca 90% inimestest kes sõidavad nii nagu ühtlane liiklusvool tingib, need kes LE järgis siis rikuvad eeskirju ja need 10% kes sõidavad TÄPSELT nagu LE s kirjas "by the book" , ehk siis takistavad - häirivad üldist liiklusvoolu... Mhh :wink: Vot ei tea, ma üle 10 a. barankart keeranud ja sellist juttu olen ikka tavaliselt ainult pollaritelt kuulnud. Aga ok, juba teine teema, iseeenesest tehti selle kleepsu mõtekus mulle juba selgeks eespool. Kes tahab markeering per..e peal ringi tiirutada, miks mitte :)

CB500 jutu juurde tagasi.
alko-ja narkojoobes juhtidega peaks midagi tõsist ette võtma küll. Surma saab inimesi nende süül märksa rohkem. Esimene kord sõltuvalt sellest palju inimene teenib 50% palga suurusest trahv. Teine kord joogiselt vaelejäämine peaks tooma juba eluaegse lubadeta oleku. Narkojoobes peaks olema load läinud juba esimese korraga.

ps) viimane lõik teemast täitsa mõõda. vabandan. võib ära kustutada soovi korral.

Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”