hea liiklemise kampaania

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Rebaseonu, ma nüüdseks juba 6 aastat järjest Põhja-Norras käinud igal suvel. Siinsamas foorumiski seletasin, et Norras saad sellesama 80-ga kummi all vilistama. (Isakene itsitab siiamaani, kuidas mu naine pahandas, et ära vilista kummi. Kiirus oli mul siis muide alla lubatu). Põhja-Norra teed on kõvasti kitsamad kui meil. Ja mägedes. Ja pole nad seal tühjagi eriti paremad. Siin polegi midagi mõelda, seal kiiremini sõitmine on eluohtlik. Meil ei lubataks sellisel teel eluilmas sedasama kaheksatkümmetki. Põhja-Rootsi on aga hoopis huvitav. Lulea tee hüppab ja kargab kohati hullemini kui ükski Eesti suurtest teedest, aga lubatud on 110. Eluski ei lubataks Eestis seda. Soomeski põhja suunas sõites on praktiliselt igal pool lubatud sajaga sõita. Teed on seal küll tõesti head. Mis näiteid siin veel vaja?

Mis puudutab aga seda grupisõitu, siis need "mesilased" lihtsalt ON olemas. Ja see ohutu pikivahe sõidetakse kõikjal ja alati kinni. See lihtsalt on nii. Mis pagana päralt peaksin ma üldise olukorra sihikindla ignoreerimisega ise enda elu ohtu seadma? Revolutsioonidest pole kunagi midagi head välja tulnud, ainult verevalamist. Seda ka liikluses. Kui aga suudad pakkuda välja toimiva ilma "oleksiteta" evolutsioonilise lahenduse, oleksin rõõmuga päri. Kolonni "pea" mahalõikamine politsei poolt või selle "pea" enda algatusel oleks üks variant. Mida pakud Sina?

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”