Parkimine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 23
Parkimine
Ilm ju lubaks veel sõita, aga kuidas sõidaksite välja teie kui teie tähelepanu-kriisis vaevlev naabrimees pargib oma auto nagu alljärgneval pildil? Tuleks vist tegelema tõstespordiga(kui see aitaks), et jõuaks ratta kuidagi üle auto vedida
Kutsu politsei ja lase eemaldada kuna kinniparkimine on keelatud.Puksiiri kui kutsud siis tuleb kulud sul endal tasuda politsei välja kutse peale aga auto omanik.Arvan vähemalt nii aga ega puksiir vist ei tule küll lihtsalt kui lepingut nendega ei ole.Molli,peksa nii kaua kui näed ,et mõistus hakkab alt ülesse jõudma ja siis järgmine päev ka veel nii igaks juhuks.Kui oled sõpradega õlut joonud võiks ka veel vana asja meelde tuletada kuni auto maha müüakse
Hästi ei usu,et keegi hakkab üle sõitma.Sein ikkagi ees.Cadol on hummer ootame tema versiooni ära kas ta sõidaks üle
Aga igaljuhul siis peks laieneb kaugemale ja siis vist ei saa enam üldse magada.
-
Parkimine
Puksiir tuleb juhul kui on paigaldatud sõiduki teisaldamise märk-mida meil ju MUIDUGI ei ole. Peks sellel puhul on õige väljend küll, sest oleks siis parkinud 1m edasi või tagasi (et saaks välja sõita) aga EI. Sellist naabrit ei paranda kahjuks midagi. (Õnneks on hooaeg selleks korraks varsti lõppemas)
-
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
H1 ga (mis on veel kõrbe laiguliseks värvitud) tuleb meie riigis väga ettevaatlikult sõita. See jääb kõigile meelde ning
kohe teatakse kelle juurde tulla.. (isiklikud kogemused)
Ps.,et arusaamatusi ei tekkiks liiklen sellega küll väga tihiti aga ta pole minu oma.
Selle auto omanikuga siiski vestleks korra viisakalt. Äki norm inimene lihtsalt pea laiali aga kui klähvima hakkab eks siis näis....
-
Jah aeg-ajalt tekibki tunne, et meie seadused soosivadki idioote. Ja seadused seadusteks, aga inimlikkust võiks ka natuke olla-ela siis sellisega ühes majas. Normaalne inimene nii ei pargi, saaks aru et hädaolukord, et ohukad peal vms-aga ei. Igaljuhul kõik kellel on normaalsed naabrid siis teil on vedanud rohkem kui te ise arvate. Hommikul tahaks igaljuhul tööle massinaga minna
ja kui see ei õnnestu siis tuleb hakkata mul küll ühte 3-kohalist numbrit tüütama.
-
Läbirääkimistest siis nii palju, et enne kui mul ratas majja tuli oli meil autoga probleeme, kuna täpselt see sama isik armastas parkida minu kohale (meil on notariaalselt kinnitatud auto parkimis kohad), väidetavalt tema ei teadnudki üldse et sellised asjad kinnitatud on, paraku tema auto koht on oluliselt kehvema asukohaga kui minu oma. Paraku tundub et ta ei leia oma parkimiskohta siiani üles
Lihtsalt tekkis huvi et kuidas siinsed foorumi inimesed sellisesse asjasse suhtuksid?
-
Aru ma ei saa miks kurat sa talla uksetaha ei lähe vaid mõtled kas saad hommikul tööle või ei . Hakkad hommikul oma numbreid valima raiskad närve ja pool päeva.
Ole hea mees mina nüüd arvuti tagant tema uksetaha ja avalda oma arvamus.
Nojahh muutsid oma postiust juba.
Mis siin suhtuda kesklinnas kui ostad korteri ja tahad parkimis kohta ka võib lisanduda nii 120 000 . Vaevalt ma sellist summat nii sama maksaks.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
No, kui normaalse jutuga hakkama ei saa siis ehk aitab üks kõrgelennuline keefiri pakk lõpp-peatusega kojameeste piirkonnas...
Tulevanerattur kirjutas:Hommikul tahaks igaljuhul tööle massinaga minna
ja kui see ei õnnestu siis tuleb hakkata mul küll ühte 3-kohalist numbrit tüütama.
Ma siiski alustaks naabri uksele koputamisest. ja seda alati kui on vaja sõitma minna.
ja dimi1974 mis bemmist sa sokid, see pildil siiski volvo on!
-
- Tsikkel: Kawa
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=246520#246520 võtame selle kehva päeva loo ...aga tegelikult...kui ei aita nõuga, siis aitab jõuga ja kui jõudu vaja-tulen appi
-
Mulle tundub ,et siin neid appi tulejaid kuhjaga.
Ja see ,et sa naine/neiu oled ei sega talle siiski ukse taha minemast. Hommikul tunduvalt lihtasm. Seda ma nüüd küll ei usu ,et kohe ründama hakkab ja kui tõesti peaks juhtuma siis olen küll juba nõus Keilast kohale hakama sõitma.
-
- Tsikkel: Kawa
Kõige lihtsam on helistada politseisse, nemad kontakteeruvad auto omanikuga ja 20-30 minutiga peaks su probleem lahendatud saama ilma, et keegi trahvi, teisaldatud, molli või midagi muud saaks.
Olen ise saanud mõned kõned Politseist kui mõni firma autodest millel ma kasutaja olen on kuhugi ebasobivalt pargitud ja alati on asjad viisakalt lahenenud.
Oh mis te nüüd! Loomulikult ajage hoov mürinal motogängist umbe ja andke naabrimehele peksa! Selle peale peaks politsei juba ise kohale ilmuma ja helistamise vaev jääb ära. Hiljem saab naabrimees krimisaatest teada mis trall seal üleüldse käis ja miks ta kõrrega karbonaadi sööma peab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.