Parkimine

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Tulevanerattur

Parkimine

Lugemata postitus Postitas Tulevanerattur »

Ilm ju lubaks veel sõita, aga kuidas sõidaksite välja teie kui teie tähelepanu-kriisis vaevlev naabrimees pargib oma auto nagu alljärgneval pildil? :evil: Tuleks vist tegelema tõstespordiga(kui see aitaks), et jõuaks ratta kuidagi üle auto vedida :oops:

http://www.foto24.ee/showPhoto.php?photoID=1104207

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Kutsu politsei ja lase eemaldada kuna kinniparkimine on keelatud.Puksiiri kui kutsud siis tuleb kulud sul endal tasuda politsei välja kutse peale aga auto omanik.Arvan vähemalt nii aga ega puksiir vist ei tule küll lihtsalt kui lepingut nendega ei ole.Molli,peksa nii kaua kui näed ,et mõistus hakkab alt ülesse jõudma ja siis järgmine päev ka veel nii igaks juhuks.Kui oled sõpradega õlut joonud võiks ka veel vana asja meelde tuletada kuni auto maha müüakse :D

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Politsei ? Äkki prooviks läbirääkimisi naabrimehega esialgu ?:P

Kasutaja avatar

dimi1974

seda ma räägingi,et peks :D :D

Kasutaja avatar

real
Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650

Lugemata postitus Postitas real »

peks, peks - ja järgmine kord avastad, et naabrimehe sõber oma hummeriga on kogemata su rattast natuke üle sõitnud:D:D

Kasutaja avatar

dimi1974

Hästi ei usu,et keegi hakkab üle sõitma.Sein ikkagi ees.Cadol on hummer ootame tema versiooni ära kas ta sõidaks üle :lol: :lol:
Aga igaljuhul siis peks laieneb kaugemale ja siis vist ei saa enam üldse magada.

Viimati muutis dimi1974, 25 Okt 2007, 21:12, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Tulevanerattur

Parkimine

Puksiir tuleb juhul kui on paigaldatud sõiduki teisaldamise märk-mida meil ju MUIDUGI ei ole. Peks sellel puhul on õige väljend küll, sest oleks siis parkinud 1m edasi või tagasi (et saaks välja sõita) aga EI. Sellist naabrit ei paranda kahjuks midagi. (Õnneks on hooaeg selleks korraks varsti lõppemas) :(

Kasutaja avatar

dimi1974

Leping peab ka olema märk üksi ei kohusta millekski.Politseisse helista ja las teevad oma tööd äkki annavad head nõu.Seegi nende töö ju aidata hädalist.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Tulevanerattur

Just :cry:

Kasutaja avatar

dimi1974

ja siis peks :D :D
Nali naljaks aga idioote ikka leidub.Muuseas tsikliga sõites olen kuulnud palju ütlemist,et BMWga võib.Ja vaata ARK lehel on BMW kohta ka hea killuke küsimustes ja vastustes.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

H1 ga (mis on veel kõrbe laiguliseks värvitud) tuleb meie riigis väga ettevaatlikult sõita. See jääb kõigile meelde ning
kohe teatakse kelle juurde tulla.. (isiklikud kogemused)
Ps.,et arusaamatusi ei tekkiks liiklen sellega küll väga tihiti aga ta pole minu oma. :lol:

Selle auto omanikuga siiski vestleks korra viisakalt. Äki norm inimene lihtsalt pea laiali aga kui klähvima hakkab eks siis näis....

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Ma olen võibolla naiivne, aga igaks juhuks küsin. Kas sa rääkimist oled proovinud, s.t. "kulla mees, ära nii pargi, et ma välja ei mahu" on juba läbi käidud tee?

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Tulevanerattur

Jah aeg-ajalt tekibki tunne, et meie seadused soosivadki idioote. Ja seadused seadusteks, aga inimlikkust võiks ka natuke olla-ela siis sellisega ühes majas. :evil: Normaalne inimene nii ei pargi, saaks aru et hädaolukord, et ohukad peal vms-aga ei. Igaljuhul kõik kellel on normaalsed naabrid siis teil on vedanud rohkem kui te ise arvate. Hommikul tahaks igaljuhul tööle massinaga minna :roll: ja kui see ei õnnestu siis tuleb hakkata mul küll ühte 3-kohalist numbrit tüütama.

Kasutaja avatar

dimi1974

Anna siis meilegi teada kuda läks.Homseni siis head ööd ja ilusat und sulle :lol: Kui seda on.Ehk pargib keegi veel bemmi ka kinni.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Tulevanerattur

Läbirääkimistest siis nii palju, et enne kui mul ratas majja tuli oli meil autoga probleeme, kuna täpselt see sama isik armastas parkida minu kohale (meil on notariaalselt kinnitatud auto parkimis kohad), väidetavalt tema ei teadnudki üldse et sellised asjad kinnitatud on, paraku tema auto koht on oluliselt kehvema asukohaga kui minu oma. Paraku tundub et ta ei leia oma parkimiskohta siiani üles :lol:
Lihtsalt tekkis huvi et kuidas siinsed foorumi inimesed sellisesse asjasse suhtuksid? :oops:

Kasutaja avatar

Cado

Aru ma ei saa miks kurat sa talla uksetaha ei lähe vaid mõtled kas saad hommikul tööle või ei . Hakkad hommikul oma numbreid valima raiskad närve ja pool päeva.

Ole hea mees mina nüüd arvuti tagant tema uksetaha ja avalda oma arvamus.

Nojahh muutsid oma postiust juba.

Mis siin suhtuda kesklinnas kui ostad korteri ja tahad parkimis kohta ka võib lisanduda nii 120 000 . Vaevalt ma sellist summat nii sama maksaks.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

No, kui normaalse jutuga hakkama ei saa siis ehk aitab üks kõrgelennuline keefiri pakk lõpp-peatusega kojameeste piirkonnas... :twisted:

Viimati muutis piloot, 25 Okt 2007, 21:37, muudetud 1 kord kokku.
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

vincent

Vabandust...Tulevanerattur, Sa oled naissoost ?:) Siis on probleem arusaadav. Ma nüüd analüüsisin seda fotot, tsikli keerab välja küll. Tuleb teha paar jõulist liigutust :P

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Tulevanerattur kirjutas:

Hommikul tahaks igaljuhul tööle massinaga minna :roll: ja kui see ei õnnestu siis tuleb hakkata mul küll ühte 3-kohalist numbrit tüütama.

Ma siiski alustaks naabri uksele koputamisest. ja seda alati kui on vaja sõitma minna.

ja dimi1974 mis bemmist sa sokid, see pildil siiski volvo on!

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

dimi1974

Siit aru saades ei saa see mees vist jutust aru kui siiani ei leia oma kohta.Arvan siiski,et enne magama minekut peks.Samas olete tal ise lasknud juuri maasse kasvatada.

Kasutaja avatar

dimi1974

Ok esmase pilguga kiirelt tundus bemm.Aga kui volvo siis volvo.Ega volvoga ka ju ei tohi või mis. :D

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=246520#246520 võtame selle kehva päeva loo ...aga tegelikult...kui ei aita nõuga, siis aitab jõuga ja kui jõudu vaja-tulen appi ;)

Kasutaja avatar

vincent

Tõepoolest, tegu on etem kui 100 sõna. Kui mina viibiks hetkel pealinnas siis läheksin Tulevaseleratturile appi ja lahendaks selle olukorra.

Kasutaja avatar

Cado

Mulle tundub ,et siin neid appi tulejaid kuhjaga. :wink:

Ja see ,et sa naine/neiu oled ei sega talle siiski ukse taha minemast. Hommikul tunduvalt lihtasm. Seda ma nüüd küll ei usu ,et kohe ründama hakkab ja kui tõesti peaks juhtuma siis olen küll juba nõus Keilast kohale hakama sõitma. :lol: :lol:

Viimati muutis Cado, 25 Okt 2007, 21:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

ja mina tulen Tartust sõbrake :)

Kasutaja avatar

dimi1974

Vaadake ma ei saa tulla kuna tööl on vaja koguaeg silm peal hoida jagada tööülesandeid vastutada jne.Tellimusi täita ja krt sõdida iga loodriga kes avastab juba hommikul,et homme on reede.Aga kui saaksin tulla tuleks kindlasti.Aga kui meid palju on siis kisub juba mässuks.

Kasutaja avatar

vincent

See teema näitab nüüd kindlasti biker.ee kasutajate alalist valmisolekut baikerite abistamiseks :P Aga siiski , Tulevanerattur...enne politsei või tsikligängi kohalekutsumist äkki lihtsalt mainid naabrile probleemi ?:P

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

miks on tsikkel niipidi ja auto naapidi, kui puudub märgistus siis pilt küll ei seleta, kuidas on seal parkimine korraldatud?
vihmane ka vist polnud,et räästa alla...

ega tsikkel pole püha "lehm" sõida kuida- tahad, pargi kuida-tahad

Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Kõige lihtsam on helistada politseisse, nemad kontakteeruvad auto omanikuga ja 20-30 minutiga peaks su probleem lahendatud saama ilma, et keegi trahvi, teisaldatud, molli või midagi muud saaks.

Olen ise saanud mõned kõned Politseist kui mõni firma autodest millel ma kasutaja olen on kuhugi ebasobivalt pargitud ja alati on asjad viisakalt lahenenud.

Stark Varg EX
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Oh mis te nüüd! Loomulikult ajage hoov mürinal motogängist umbe ja andke naabrimehele peksa! Selle peale peaks politsei juba ise kohale ilmuma ja helistamise vaev jääb ära. Hiljem saab naabrimees krimisaatest teada mis trall seal üleüldse käis ja miks ta kõrrega karbonaadi sööma peab :lol:

Suzuki GSX 750 Inazuma
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”