Lai rehv

Kogu tõde mootorratta rehvidest, nende rõhust, tootjatest ja kulumisest. Kui mootorrattur tunneb huvi mootorratta rehvide vastu siis vastus tuleb siit. Ja küsimused samal teemal elik mootorratta rehvide kohta ka ikka siia.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Väljendasin ennast puudulikult, täpsustan. Vaat kui eesmärgiks on visuaalne effekt hästi vägeva laia tagarehvi näol siis mis ilu ja stiil asjal on kui see asub sellise tagakiige vahel mis näeb välja kandiline nagu kasvuhoone sõrestik? Kasutatud on kõige harilikumat ruuttoru mida pole isegi paenutatud vaid lihtsalt nurga all läbi lõigatud ja kokku keevitatud. No ja mootorratta juures kasutada 1,75 sammuga keermelatti ehituspoest... Tõesti kõva tegijad.

Kui peaksin midagi sellist ette võtma siis ei astuks stock kiige kujuga võrreldes sammu tagasi vaid ikka edasi. Ilmselt teeksin D16T alumiiniumlehest ja kahtepidi kumerustega - koolutamis-, valtsimisvõimalused on pea igas suuremas metallitöökojas. Või siis teine variant - süsinik-alumiinium mix nagu mu oma ratta tagakiik http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=37&item=297

Kas olen oma kriitikat piisavalt õigustanud?

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Neelasite keele alla või? Kuhu need kasvuhooneprojekti kaitsjad nüüd kadunud on? Mul on kombeks olla põhjalik - nii analüüsides kui visioonides nagu ka tuletustes/prognoosides. Andke infot.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Ma ei tea, kas mind ka "kasvuhooneprojekti kaitsjate" hulka on tituleeritud, küll aga olin üks küsijatest selle projekti pihta käiva kriitika kohta. Põhimõtteliselt ma vastust ikkagi ei saanud oma küsimusele. Ainus vähegi teemasse puutuv lause käis 1.75 keermesammu kohta, aga mina seda küll põhjalikuks analüüsiks ei nimetaks. Seda enam, et pole poole sõnagagi mainitud, mille poolest see 1.75 keermesamm liiklusohtlik peaks olema. Piltidel on see sõlm üldse väga vähe näha, seega mina vähemalt ei julgeks küll selle koha pealt eriti kriitiliselt suud paotada nende piltide põhjal. Samuti ei saa pilti vaadates tuvastada selle keermelati tõmbetugevust (kui tolle kohta käis vihje ehituspoele).

Joel

Rubberoid

Lugemata postitus Postitas Rubberoid »

Kobiseks ka väheke
Mulle meeldib et teemadesse hakkab siginema ka väiteid mida ei peeta paljuks näidetega illustreerida. Kuid. Miks baigile lai tagaratas? Bueller kirjutas

pole enam vahet kuna s*** on sõita ka ilma nihkes olekuta

. Tean et see on nii. Endal samuti 240 tagaratas ja rihmülekanne - tean kuidas sellega sõita on. Kroomipededest (nagu mina) saaks veel aru.

Jah tõepoolest laiema tagaratta paigaldamiseks
tuleb enamikel juhtudel teha muudatusi, mis on seotud ülekandega
ehk siis ketiga

Päris nii se pole. Paljudel moditud HD-del on mootor nihutatud (enda rattal samuti). Ja ma arvan et see variant on levinum. Bueller on selle teemaga rohkem kursis mis sellega kaasneda võib. Muide ka nihutatud mootoriga rattaga harjub sõitma. Valmistamise ja kvaliteedi kohapealt ei oska nagu midagi kommenteerida kuna töö oli tehases juba tehtud.

Kasutaja avatar

elguk
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas elguk »

Nende piltidel on naha, kuidas kett joogseb rehvist mööda, nii et silmal ka ilus :D http://www.candscustom.com/GalleryPages ... KArm1.html

:)
Transalp XL 600 oli,nüüd on KTM 950 S adventure
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Minge siis laske teha omale neid "soome kelke" edasi ja jumal ning töövõtja olgu teiega. Jätan teie nimed meelde ning kannan kontole "nende tellijatega ära jända vaid saada pädevamate tegijate juurde".
Terv,

Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

natuke ümaramaid jooni :P
Pilt

ups... :oops: antud ratas juba eespool olemas. sry

Viimati muutis max07, 04 Nov 2007, 10:39, muudetud 2 korda kokku.
Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee

vilkur

Lugemata postitus Postitas vilkur »

http://www.superstreetbike.com/custombi ... to_02.html

fotol on ju ikkagi väga selgelt näha, et tegemist ei ole ühe ketiga. kui keegi nüüd ikkagi tahab öelda, et on, siis ma küsiks, et mis asi sunniks ketti sellise nurga all jooksma? kui kett sealt kiigel oleva katte tagant lihtsalt läbi jookseks (ja oleks seal, kus "tehas selle pani"), siis ei oleks esiteks seda katet üldse vaja ja teiseks jookseks ta sealt sirgelt läbi. ja üleüldse, kui tõesti on tegemist nihkes tagarattaga, siis miks peaks üks ajakiri üldse võtma vaevaks mingist kokku keeratud käkist kirjutama?

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Väga ilus töö! Minupoolne respekt!!! Inimene ON vaeva näinud ja tema kiitmine pole mingil juhul pugemine! Mulle õudsalt meeldib ja kui oleks minu võimuses siis hindaks.... Kordan nüüd oma seisukohast...- ilus töö! Seni nähtutest parim, hinne, kui keegi seda arvestab siis - 10p! Ausalt, ma kujutan ette mis vaev selle tulemi saavutamiseks nähtud on ja mind läbivad judinad ei jäta mu otsusesse mingeid kahtlusi!
Parim mida näinud olen! Uskumatu pühedumus jne! Super!

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Okei, panin tähele ka puudusi - kui kiirendamisel peaks tekkima kasvõi üks kriips siis mu kiidusõnad asenduvad hoopis vastandlikusega - tehniline valearvestu pole andeks antav.

Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Kumb see viidatud lingil siis lahterdatuna olla võiks?

Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

tramm66 kirjutas:

Väga ilus töö! Minupoolne respekt!!! Inimene ON vaeva näinud ja tema kiitmine pole mingil juhul pugemine! Mulle õudsalt meeldib ja kui oleks minu võimuses siis hindaks.... Kordan nüüd oma seisukohast...- ilus töö! Seni nähtutest parim, hinne, kui keegi seda arvestab siis - 10p! Ausalt, ma kujutan ette mis vaev selle tulemi saavutamiseks nähtud on ja mind läbivad judinad ei jäta mu otsusesse mingeid kahtlusi!
Parim mida näinud olen! Uskumatu pühedumus jne! Super!

Krt kas sa ise ka aru saad millest räägid????????? Ratas mis on kõige esimeses postis oleval lingil, kiige mida sa nimetasid kasvuhoone torustikuks ja ühepoolse kiigega ratas on tehtud 1 ja sama tegija poolt keda sa ühe ratta puhul sõimad ja kirud maa alla ja teise puhul ülistad - on sul ikka kõik korras??????? Vaata ja uuri asja enne kui lahmima hakkad. Silmaga analüüsitakse mu**i pikkust - kvaliteedi hindamiseka on spets tööriistad olemas.

Igal tegijal on oma stiil ja kõik üritavad millegi erilisega silma paista. Jään põnevusega ootama sinu poolt bikele paigaldatud laia taguratta versiooni - seni kui sul endal miskit ilusamat/effektsemat pole ette näidata pole ka mõtet suuri tegijad üritada maa alla tampida. Neil on kogemusi ja teadmisi rohkem kui kellegil teisel selles valdkonnas.

Rubberoid - Bikedele pannakse sama moodi laia perset ikka eputamise pärast - sama nagu harrikatel. Ei ole ta bikedel leivinud selle kalliduse pärast kuna enamus bikemeestel ei maksa ratas ka nii palju kui see lai taguotsa komplekt.

Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Minu suht kõrge ea juures on ikka see väike laps sisemas veel olemas... Bueller - sa norid ju täiega molli - t*** mis sul viga on inimene? Mida v**u sa tõukad? Sa oled mingi jama loll ma arvan. Ma käin ka linnas vahest, su tel nr. võiks es tulla sest ma olen nii lapsikult õrnahingeline.... tee mis tahad aga ma enam ei kannata su möla välje ja tahaks ulmelt sulle sahtlisse panna.... es oleks abiks või otsin su sita kuidagi teisiti üles :bsmile:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

:twisted: t*** te ei pea arvuti kõrval jooma :lol:

Sa oled mingi jama loll ma arvan.

ai perse, nädalavahetuse parim kild (w)

Viimati muutis Pihelgas, 04 Nov 2007, 13:14, muudetud 1 kord kokku.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

tramm66 kirjutas:

Minu suht kõrge ea juures on ikka see väike laps sisemas veel olemas... Bueller - sa norid ju täiega molli - t*** mis sul viga on inimene? Mida v**u sa tõukad? Sa oled mingi jama loll ma arvan. Ma käin ka linnas vahest, su tel nr. võiks es tulla sest ma olen nii lapsikult õrnahingeline.... tee mis tahad aga ma enam ei kannata su möla välje ja tahaks ulmelt sulle sahtlisse panna.... es oleks abiks või otsin su sita kuidagi teisiti üles :bsmile:

Kas publikule ka vihjeid jagatakse??? :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Ossa pele... nüüd jääb vaid loota, et Bueller miski 2 meetrine bõk ei ole :mrgreen:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

tramm66 kirjutas:

Ossa pele...

...Ükskord see pidi ju juhtuma :mrgreen:

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Lugemata postitus Postitas t2g »

tramm66 kirjutas:

Ossa pele... nüüd jääb vaid loota, et Bueller miski 2 meetrine bõk ei ole :mrgreen:

see oli hästi :lol:
ma olen sinu poolt :D :D :D

Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

tramm66 kirjutas:

Äkki avaldad ka teistele et mida sa tarbid et nii suureks lõviks kätte ära lähed :?:

Kui viitsiksid mu jutust paar rida alla poole vaadata siis leiaksid mu tel numbri ja isegi kaardi kuidas minu juurde jõuda :D

Fredy

+372 5888 5888
fredy@fredy.ee

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Bueller kirjutas:

Äkki avaldad ka teistele et mida sa tarbid et nii suureks lõviks kätte ära lähed :?:

Fredy

Sepp teadis rääkida, et käis Hollandis seenel... :twisted: :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

"Lõvikokteil" otse trammi köögist: duubel Coca-cola (2+2L), Canadian Special Old 700ml, Canadian Gold 700ml, 1 kohvikruus ca. 400ml millesse 1/3 osa viimasest kahest. Jahutada pole vaja, mida soojem seda parem. Sõpru võib külla kutsuda aga kraami neile anda ei tohi sest muidu peab varsti uue materjali järgi minema. ca. 3 pakki helesinist LM-i on ka vaja http://www.album.ee/node/11633575/50021681

Hollandis käisime eelmine kord... Seda retsepti ei saa ma avaldada ka.

Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Peale nii kõva joomist võid küll oma inseneri karjääriga hüvasti jätta ja minna naiste arstiks :idea: kuna käsi väriseb nagu lamba jalg.

Viimati muutis Fredy.ee, 04 Nov 2007, 13:34, muudetud 1 kord kokku.
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

mis osas või kuidas motipi spreyd(vist hõbedast) ja duracelli patakaid antud kokteilijuures tarbiti? :D

Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee

Teema algataja
- - - -
Tsikkel: GSX750F Rull
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas - - - - »

Huhhh....vaatan et siin läks vahepeal päris hulluks olukord.Tramm läks ikka suht pöördesse (mis on minuarust igati loogiline kui vaadata siin foorumis ringi ja lugeda ühte teist teemat :wink: )See selleks....

Mina ootasin sellest teemast lihtsalt tehnilist lahendust.Mille ma ka sain (tänud Buellerile).Kui nüüd aga vaadata küsimust MILLEKS , siis minuouhul poleks eesmärgiks performance vaid siiski välimus.Ka mina ei saa hästi aru miks vaadatakse laia tagarattaga bikeivendasid imelikult samal ajal kui chopperite puhul peetakse seda iseenesest mõistetavaks.Eks igalühel ole oma maitse :wink:

Teen arograafmaalinguid Tallinnas. Kui huvi, anna teada. :bsmile:
viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
Kasutaja avatar

tramm66
Kontakt:

Seda ma ei tea aga konservtomatid näiteks sõin ära.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

No loogiline ju, kui viskile segad coolat, peab segu millegagi värvima, et puhtalt ilusa värvi pärast ennast seda jooma meelitada!

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

tramm66 kirjutas:

jääb vaid loota, et Bueller miski 2 meetrine bõk ei ole :mrgreen:

Särgi käised on tal nagu sul püksisääred....pead vist jaapanisse ära kolima.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
- - - -
Tsikkel: GSX750F Rull
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas - - - - »

Vaata selle pärast, et jopperivendadel on oluline välimus (mida omapärasem ja rohkem kroomi, seda kõvem vend on).

Et siis selline tegelane kes sõidab näteks blacked-out chopperiga on möku :lol: .No mitte ei taha kohe seda jagada.Ka baigivennad tahaksid oma sõiduvahendit omapärasemaks muuta.Täpselt niisamuti aitab ju ka lai rehv sellele kaasa.Ka on seegi ju omaette tuuning.Mida laiem rehv seda parem pidamine (või olen jälle millestgi valesti arusaanud).Siinkohal ei mõtle mitte mõistusevastaselt laia ratast (kuni 205).Ja tegelikult muudab (jällegi kuidas kellelegi) lai ratas baigi ikkagi ülbemaks :wink: .

Kui paned oma paigile tulesid-vilesid, siniseid- roosasid- ja lillasid valgusteid üles-, alla- ja peale.

Sellistest p*** pole keegi minuarust siin teemas juttugi teinud :roll:

Siis enamuse arvamus oleks Sinust kui: seksuaalvähemusse kuuluvast moto"tuunijast"

Kas oled ise järgi proovinud et tead :lol: .Selle järgi millise tsikkliga keegi sõidab ei saa minuarust seksuaalsust välja lugeda...kui just spets pole :lol: .

Ja ülde olen kogu jutust arusaanud nii , et kui ma tahan midagi visuaalselt tuunida siis peaksin ostma endale chopperi,lada või pamela andersoni postri. :roll:

Teen arograafmaalinguid Tallinnas. Kui huvi, anna teada. :bsmile:
viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

- - - - kirjutas:

.Selle järgi millise tsikkliga keegi sõidab ei saa minuarust seksuaalsust välja lugeda...kui just spets pole :lol:

Peaaegu OT:
Pilt
seksuaalsus on muideks lai mõiste. ei ole otseselt p*** seotud :P

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Kui vahepeal käis jutt loogikast, siis... loogilist pole siin mu meelest midagi.
Loogika lõppeb faktiga, et seda teemat pole modede poolt veel "kotti tõmmatud".
Olen täheldanud, et uustulnukate eksimusi käsitletakse nii karmilt, et võrreldse selle läbuga siin on mõnede meeste mööda laskmised olnud köki-möki, mille eest on nende teema kustutatud.

Aga see kõigest minu arvamus, ärge pange tähele... jätkake samas vaimus teema arendust "lai rehv" :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”