Esimene ratas.aidake otsustada.
Moderaator: Moded
Esimene ratas.aidake otsustada.
Tere!
Nimelt tekkis soove krossikas osta,uus ja poest
. Margiks oleks kas Yamaha või Honda kuna hiinajunne ei taha kohe mitte . Minu mõõdud on 185 ja umbes 87-90 kg . Kas 125 jääb liiga nõrgaks ? No kindlasti ei võtaks ette motomatkasid ega hakkaks linnavahel kihutama. Põhiliselt metsavahel mütata ning ńiisama omalõbuks sõita.
4T masinad hirmutavad oma suurte ülevalpidamise kuludega ära ja need rattad mis juba on siuksed,et loodud kestma( yamaha TT jne ) kaaluvad 130-160 kilo.
irw. suht segane tuli aga äkki oskate aidata ![]()
-
efendi
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
mees, nalja tulid tegema siia? 100K raatsid ratta alla panna ja siis otsid mis on odavam hooldada? Suzuki RM125 83.000.- EEK Ramos ja hoolduseks ja kuludeks jääb veel 17K üle. Saad ikka mitu head aastat hooldada.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Esimese rattana ja lihtsalt krossikat ma uut ei ostaks. Vähe pruugitudi ja hea hinnaga krossikaid on tavaliselt lademetes saada.
Alguseks 2t 125 sinu massi juures piisav. 4t otsides võtka kindlasti suurem kubatuur.
Ise paugutan 2t 250 ja ressurssi jääb ülegi. Ratas ka nii lihtne, et kokku ja lahti näppimised kuni kapitaalse remondini kõik ise ära tehtud.
Mina sinu asemel ostaks 4T 250cm3 masina (mark vali ise nt. värvi järgi). Sellega on hea alustada ja ka väga suure tõenäosusega ei jää ta sulle kunagi lahjaks (kui sa just oluliselt kaalu juurde võtma ei hakka
).
Harrastajana sõidad 3-4 esimest aastat uuest peast ostetud rattaga hoolduse ja kuluosade eest makstes. Siis hakkab ilmselt tõsisemat osade vahetust tahtma. Võistluskasutuses on muidugi lood teised.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
Kummipuru
Tere
Vaatan, et viimane vastus siia posti oli nov alguses, seega loodan et ei sega elavat vestlust teemaalgataja ja vastajate vahel ning ei pahandata kui palun abi sarnase "probleemi" lahendamisel (ei leidnud enam seda teemat, kus oli kirjas mida ennem sellise posti tegemist eneselt üle küsida)
Soov siis hakata kevadel ringi vurama.
Olen umbes 2 meetrine ja kaalun 105 kilo.
Eriline kihutaja ei ole, seega otsin pigem cruiserit. Tuttavate soovitus oli, et alla 1000 mahuga ja alla 50 kW ei ole mõtet minu mõõtmete juures vaadata (sõidan tihti ka seljakotiga). Raha raatsiks oma esimese tsikli ostuks raisata umbes 75 kuni 80 K eeku. Tehingu plaaniks teha jaanuaris.
Niipalju kui ise olen turgu piilunud mahuvad sinna kriteeriumisse sellised 1998 - 2002 aasta rattad.
Küsimus selline kas on mingeid eelistusi milline mark teistest vastupidavam, parem, jne. Lugesin siin ühte teemat uue Intruderi kohta, kas kasutatud Intruder oleks ka asjalik valik?
Igasugune info mis ostul abiks on teretulnud kas siia või mailile.
Hannes aka Kummipuru
-
Raiki
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Kummipuru kirjutas:kas kasutatud Intruder oleks ka asjalik valik?
mina eelmine kevad soetasin 2002 aasta intruder 1500 mis oli selleks ajaks läbinud 17500km.
eelmine hooaeg läbisin mina lisaks 4500km ja ainult positiivseid sõnu oskan selle ratta kohta rääkida...
aga eks see oleneb kasutatud ratta puhul väga paljusti just sellest kuda temaga on ümber käidud enne sind.
-
julka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.