Sõidupäeva jutud

Kasutaja avatar

CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

mina tegin viimase sõidu pühapäeval, sain ka ilusti politsei käes trahvi kindlustuse puudumise eest, vahelejäämine oli aga omamoodi koomiline sündmus.

Lasnamäe kanali lõpus ennem nestet on seal miski ülekäigu rada, viisakas liikleja nagu ma olen sai ilusti jalakäija üle lastud. Ja pikka tühja teejuppi nähes olin kohustatud oma kaherattalist sõpra veel ühe ratta peal sõitmas tunda ennem talvekoju viimist. Tegu tehtud sai nestesse kütust võtma mindud, kus siis politsei onu koputas ilusti õlale ja küsis et noh kas oli äge. Mina imestusest oskasin vastata aint et oli täitsa äge aga kuradima külm on. Vaatasin siis kus politsei välja ilmus, konstaabel oli nimelt eraautoga ja sai tast mööda sõidetud ühel rattal ja ta antud sõiduvõtet aga heaks ei kiitnud, palus ilusti dokumente näha ja tegi väga sõbraliku trahvi kindlustuse puudumise eest. Ütles et ta ka nooruses omajagu sõitnud rattaga aga siis nii võimsaid pille ei olnud, palus edaspidi lollitada kõrvalisemates kohtades.

Igatahes äärmiselt positiivne kogemus ja minu poolt tervitused kõige mõistvamale politseinikule keda ma eales kohanud.

Parimat
CTR

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”