uue ratta värvimine → urisev
urisev
motobike kirjutas:Kuulge, tarkpead siin te räägite küll väga hästi ja palju, kuid teie jutt on puhtalt teoreetiline.
Esiteks, nendel linkidel ei maksa töö ei 5000 kr ega 10000 kr. Tegemist on profitöödega, ning sel juhul tsikli värvimine võib maksta kuni pool selle hinnast. Just sellepärast ei näe neid Eesti teedel.
Teiseks, te siin väidate, et "jah, mõnus värvida, just uue, paremini kui tehases"- teoreetiline ja mõtetu jura, uurides saab ALATI tuvastada, kas sõiduk või selle osa on ülevärvitud või mitte.
Kolmandaks, olge mõistlikud, ainult idioot värvib uue mootorratta tavalise värviga (kuid teise tooniga) üle- ma olen selles veendunud.
NB! ja neljandaks- olge viisakad, ei ole tark siin solvamisega tegeleda. Me arutleme teemat ja meil on vaja leida lahendus CTR probleemile.
WTF sa jaurad siin tarkpea kui asjast tuhkagi ei tea !! ... Kõik piltidel olevad tsiklid just nendesamade linkide alt sõidavad ringi eestis ... Mis värvimisse puutub siis on jah mõnus värvida ( olen paar aastat asjaga justkui tegelenud )ja parema tulemuse saab kah kui tehases ... ja kahtlaselt palju on seljuhul olnud neid idioote kes minu juures oma uusi tsikleid ,kiivreid ja autosidki on värvinud ...
Tehase kvaliteet on tehase kvaliteet sile on küll aga peegel ei ole ta kah kusagiltotsast... Tänapäeva maailmas panevad värvitöö suht tuimalt paika kas siis robotid või pisikesed hiinlased .. Robotile ja hiinlasele on oluline pigem käib kah tulemus ja tehase kokkuhoiupoliitika ja kumbki neist ei viitsi lasta detailile nelja kihti lakki seda vahepeal vesipaberiga siledaks lihvides ja kõigelõpuks peegliks poleerides ...Sellest tulenevalt on nii roboti kui ka hiinlase töö tulemuseks kül korralik ja isegi küllaltki sile aga siiski mitte kuigi kvaliteetne tulemus
Inimesele kes pole ei hiinlane ega ka robot saab ju alati selgeks teha et soovid kvaliteetset tulemust ja üldjuhul saadakse sellest ka aru... Minupoolt kummardused kõigile maalritele kes viitsivad kvaliteedi nimel vaeva näha !!
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.