uue ratta värvimine
motobike kirjutas:Kuulge, tarkpead siin te räägite küll väga hästi ja palju, kuid teie jutt on puhtalt teoreetiline.
Esiteks, nendel linkidel ei maksa töö ei 5000 kr ega 10000 kr. Tegemist on profitöödega, ning sel juhul tsikli värvimine võib maksta kuni pool selle hinnast. Just sellepärast ei näe neid Eesti teedel..
Wow, wow, esiteks võin öelda, et neljast minu rattast kolm on üle värvitud vähema kuluga ja automaalri poolt, kes seda teinud üle 15 aasta ning kvaliteet on mega, lisaks ei tule mulle keegi dikteerima, mida ma oma tsiklitega ette võtan!
Teiseks, te siin väidate, et "jah, mõnus värvida, just uue, paremini kui tehases"- teoreetiline ja mõtetu jura, uurides saab ALATI tuvastada, kas sõiduk või selle osa on ülevärvitud või mitte..
So what man! Sa võid uurida kuipalju tahad, mitu korda on tsikkel üle värvitud, mis siis sellest! Sinu mõttetera läheb siin pisut kaduma!
Kolmandaks, olge mõistlikud, ainult idioot värvib uue mootorratta tavalise värviga (kuid teise tooniga) üle- ma olen selles veendunud..
Nii, mina olen see, kes on mitu ratast uuest peast täielikult pulkadeks võtnud, ümber ehitanud ning ka üle värvinud oma uued rattad! Kas sina mees tuled väitma, et mina olen idioot! Loe oma järgmist tekstilõiku ja mõtle veel paar minutit, kes idioot on!
NB! ja neljandaks- olge viisakad, ei ole tark siin solvamisega tegeleda. Me arutleme teemat ja meil on vaja leida lahendus CTR probleemile.
Sa proovi ise viisakam olla (loe oma eelmist tekstilõiku siin!), ehk et enne kui tuled kaaslasi manitsema, proovi ise eeskujuks olla!
NightRider
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.