Netis tellimine ja krediitkaardiga tasumine

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

Ma loodan et sellest saad sa ise ka aru et selliste argumentidega, et tean kõik sest julgen arvata et olen sust palju rohkem kontosi teinud võid sa vaielda mu vanaema kassiga :D
Küsisin hansapangast ja ühispangast, nädalavahetusel ei liigu vähemalt neist pankadest välja ükski makse, ka ekspress ega kiirmakse.
Tõepoolest, mu info pankadevaheliste ülekannete kindlatest kellaaegadest on aegunud, hansapangast välja liigub välismakse kohe peale ülekontrollimist, seb toimetas pisut aeglasemalt.. Kui teed makse reede õhtul peale kolme, siis lisad nädalavahetuse päevad. Kas paypaliga on võimalik seda kiirendada ei osanud nad kumbki öelda, küll aga seda, et nädalavahetusel ei saa raha pangast kätte isegi paypal. Muude pankade kohta ei osanud nad öelda, pole välistatud et leidub selline pank kes kannab raha üle ka nädalavahetusel, aga väideti et hoolimata paypalist vms, tõenäoliselt kliendi kontole ei laeku see sellegipoolest enne tööpäeva.

...nagu ratta peal...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”