Huumorit
tüdruk tuleb koolist koju. "Emme, emme, täna me õppisime koolis nubreid ja kõik lapsed oskasid vaid 4ni, kuid mina oskasin 10ni!"
"väga tubli", vastas ema. "kas see on sellepärast,et ma olen blond?" "jah, see on sellepärast,et sa oled blond."
järgmisel päeval tuli plika jälle rõõmsalt koju, "täna me õppisime tähestikku ja kõik oskasid vaid Dni, kuid mina oskasin Gni- A, B, C, D, E, F, G, kas see on sellepärast, et ma olen blond?"
"jah, see on sellepärast, et sa oled blond."
siis tuli tüdruk ühel päeval jälle rõõmsalt koju. "emme, emme, täna koolis, kui me peale kehalise kasvatuse tundi pesemas käisime, nägin, et kõikidel teistel tüdrukutel on jumala lamedad rinnad, aga minul on juba korralik paar 36C ees... kas see on sellepärast, et ma olen blond?"
"ei, see on sellepärast, et sa oled 25!"
6nda klassi poiss tuleb koolist koju ja ema märkab, et pojal on näos ebatavaline naeratus...
"kas täna juhtus midagi erilist koolis?"
"jah, ema, ma magasin oma inglisekeele õpetajaga!"
ema on hämmingus... "sa räägid sellest oma isaga, kui ta töölt koju tuleb!"
kui isa tuleb koju ja asjast kuuleb on ta mega rahul ja läheb poja juurde- "ma kuulsin, et sa olid oma inglisekeele õpetajaga maganud?"
"jah, isa."
"nii, sa said meheks täna. lähme välja tähistama, ostame jäätist ja sa saad selle jalgratta, mida sa juba ammu tahtnud oled!"
"suurepärane issi, aga kas ma saaksin hoopis jalkapalli? mul perse hullult valutab!!!"
shotlane, ameeriklane ja iirlane istuvad baaris.
shotlane ütleb:"see on hea baar, aga seal kust mina pärit olen, Glasgows, on üks parem baar. McDougali juures, ostad omale joogi, ostad teise ja siis ostab baari omanik isiklikult sulle kolmanda joogi!"
"jaa" ütlevad teised.
siis ütleb ameeriklane:" jaa, see on hea baar, aga seal, kust mina tulen, Brooklynis, seal on see koht, Vinnys, seal ostad omale joogi, ostab Vinny sulle joogi. ostad teise, ostab ka Vinny teise!"
kõik on nõus, et see on hea koht.
siis ütleb iirlane:" sa arvad, et see on hea? seal, kust mina tulen, Dublinis, seal on koht nimega Murphys. seal nad ostavad sulle esimese joogi, teise joogi ja siis veel kolmandagi! ja siis veel viivad su taha ruumi ja annavad veel keppi ka!!!"
"ÄGE" ütlevad teised kaks, "kas see tõesti juhtus sinuga?"
"ei, aga see juhtus mu õega!"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.