Valju sumpsiga Euroopasse
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Säga kirjutas:ulmo kirjutas:Primo kirjutas:Soovitan - ei tee üldse häält, ainult rehvisahinat kuuleb.
Piisab sellest kui jätta ükskõik millisel masinal tehasesummuti puutumata. Lihtne, odav ja keskkonnasõbralik.
Ma ei tea, kuidas enamusele, aga minu jaoks on küll ilgelt naljakas vaadata, kui mõni custom ratas sõidab vaiksel õmblusmasina häälel... Ku on korralikud aftermarket sumpad või niisama hästi tehtud, sis on ka kõrval hea kuulata, mis sest, et ta tavalisest valjemini käib... ei pea ju selliseid ostma, mis pleki plärinat välja ajavad...
Ja eks politsei vaatab ikka seda ka, kuidas ratas üldiselt välja näeb. St. kui on ikka ilusti tehtud ja silmal hea vaadata, siis pole see detsibell ka niii tähtis.
Rotikatega on muidugi hoopis teine teema
Vale suhtumine sul mees, mul pole kah lärmakate torude vastu midagi, aga mis vahet sellel on, kas see 300k maksev Harley või 20k maksev vana endurokas näiteks...
Ma pole ka mingi kade ja vaene inimene, aga mulle ei meeldi kui asju hakatakse lahterdama selle järgi, et kui sul on ikka midagi paremat ja läikivamat, siis sulle on rohkem lubatud. Kui on lubatud, siis kõigile, kui keelatud, siis samuti, kas seaduslikult, või moraalselt, vahet pole!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.