Valju sumpsiga Euroopasse

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

aga tead asi ka vahel selles, et on midagi uudset, mille kalal vinguda.

Elan ise Tabasalus:

1. Siin on Harley Davidsoni mingi servis tekkinud vanasse bensiinijaama, suvel liigub siin selliseid relvasid, et riided kisub räbalateks, kui mööda vuhiseb :lol:

2. Siin on üks lollakas, kes enda Sierrale on vihmaveetoru külge installinud ja siis tõmbaba seda majadevahel peeneks :twisted:

3. Ööläbi pinistavad rollerid ringi, ja neil mingil põhjusel talveperioodi ei ole, OEM sumpat kah enam pole :x

4. Siis millegipärast on Kooli tänava pikk sirge just see õigem koht, kus pereisad oma Sidruni Saradest viimast võtavad 8)

Ja kokkuvõttes on minul Arrow Sportsumpaga 650 Müttaja, ning minule tõmbab mingi vanamees lõunal oma Mersuloguga sikklikõrvale ja ütleb "Kle poiss ma saan aru küll, et sul on uhke ja kallis mootorratas, mis teeb kõva häält, aga imikud rõdu peal kusevad juba püksi, et ehk võtad vaiksemaks"

Ja mina olen see viisakas inimene kes õhtul alevi vahel mõtetult ei tiiruta ja majadevahel kulgeb ainult gaas maas. Aga nuuh ju hakkas piinama :evil:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”