Ost Ramost!

Teema algataja
Erko

Lugemata postitus Postitas Erko »

Suzumen kirjutas:
Erko kirjutas:

1. Tuginedes sinu teadmistele mootorikaane kohta (regioonid, värvitoonid, rattatüübid), on probleem selles, et poes ei teadnud asjast midagi ei noorem ega ka vanem meesterahvas, kes olid leti taga üks esimesel päeval, teine teisel.

1. See DVD näide oli tõesti nagu rusikas silma auku.. või äkki Ei :?: :idea: (nagu eelnevates postitustes mainitud, tõmbad sa paralleele ebareaalsete asja vahele).

Pole siiani saatnud kedagi oma garaazi ukse tagant tagasi, olenemata kui rumala probleemiga on pöördutud. Kuid Sinu suhtumist nähes saadaksin Sinu küll kus kurat :evil:

1. Kas sa teavitasid kaant ostes koheselt müüat, et ratas EI ole ostetud läbi ametliku esinduse?

2. Kas sa esitasid WIN koodi müüale?
Või eeldad sa seda, et Sa oled niiiiii suur isiksus, et kõik peaksid olema kursis absoluutselt kõigega mis on seotud Sinu kõrgeaususega? Alates jalanumbrist, aluspükste värvi eelistustest kuni selleni, millise ratta ja kust on härra suvatsenud osta??? :twisted:
Loll saab kirikus ka peksa, lepi sellega või muuda seda (hakka arenema).

Minu kõige halvem sõna kogu teema juures on olnud "kurat". Poes ei öelnud ma ühtegi halba ning ei lennanud ka kohe peale, et teie süü, teie süü. Rääkisin lihtsalt oma asja ära ja kogu moos. Arenemise koha pealt jäägu aga igale ühele oma arvamus, kui palju peaksin seda tegema mina või kes iganes ning mis ulatuses. Pahatahtlikust minu postituses ei ole.

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”