Netis tellimine ja krediitkaardiga tasumine
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Piipz kirjutas:primol on see kaart, mis peaks kõigil olema. Miks ma pean pangast krediiti võtma selleks, et midagi osta, kui mul on juba raha?
Ehk siis tahaks ka et saaks oma tavalise pangakaardiga netis oste teha, mitte ei peaks mingi ego vms visa kaardiga kuskile mingeid miinuseid tekitama.
Piipz, sa ikka tead, et oma MasterCardile sa saad oma rulli ka peale kanda
-
Teema algataja
Primo kirjutas:Piipz, sa ikka tead, et oma MasterCardile sa saad oma rulli ka peale kanda
![]()
Ega ikka ei saa küll.... see sõltub ikka kaardi tüübist.... Mina oma Visa Platiniumile küll miskit kanda ei saa... samas aga vaba tagasimaksega Master`ile kanna palju tahad... Kõik sõltub ikka sellest kas krediitkaart on seotud konkreetse limiidikontoga, või krediteeritakse korra kuus sinu tavakontot....!!!! vat sedasi...
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:primol on see kaart, mis peaks kõigil olema. Miks ma pean pangast krediiti võtma selleks, et midagi osta, kui mul on juba raha?
Ehk siis tahaks ka et saaks oma tavalise pangakaardiga netis oste teha, mitte ei peaks mingi ego vms visa kaardiga kuskile mingeid miinuseid tekitama.
Eks loo point on ikka selles, et deebetkaardi puhul tuleb alati käia kodupangas küsimas kas sul arvel piisavalt raha on. Mis ei pruugi alati õnnestuda (ühendused jne.) Krediitkaartide puhul on tagavad Visa ja MasterCard katusorganisatsioonid, et kauba müüja saab oma raha igal juhul kätte.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Bahama-Mama kirjutas:Primo kirjutas:Piipz, sa ikka tead, et oma MasterCardile sa saad oma rulli ka peale kanda
![]()
Ega ikka ei saa küll.... see sõltub ikka kaardi tüübist.... Mina oma Visa Platiniumile küll miskit kanda ei saa... samas aga vaba tagasimaksega Master`ile kanna palju tahad... Kõik sõltub ikka sellest kas krediitkaart on seotud konkreetse limiidikontoga, või krediteeritakse korra kuus sinu tavakontot....!!!! vat sedasi...
Loe nüüd mu post hoolega uuesti ja siis veel kord uuesti
Ma ei ole küll pädev pangaasjadest rääkima aga oma kogemustest küll.
5Keek krediidiga kaart millele olin 40k eek juurde kandnud tagas Bankokis 1500 USD hotelliarve broneeringu.
Hansanetis on krediitkaardi broneering ja väljavõtted eraldi aknas.
Broneering oli 30 päevaks ja väljavõtte tabelisse ilmus see rida alles 30 päeva pärast.
Kas nii et kui Paypal teeb 3-e päevase broneeringu siis ilmubki see väljavõttesse 3-e päeva pärast aga teisest tabelist on kohe näha?
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Äkki on kellelgi midagi vajalikku vaja tellida selliselt lehelt. Omal tellimus olemas ja natuke ruumi veel üle niiet saaks asjad ühendada. http://www.hahne-power.de/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.