Ost Ramost!

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Nigga kirjutas:
oldmoped kirjutas:

5lk kära sellepärast, kas mingi kaaneke on läikiva või mati värvkattega...

Sina võiks ju ometi mõista, et point ei ole ainult kaanes.

Mõistan väga hästi, milles probleem üldisemalt on... aga antud situatsioonis mitte.
Kui kaan ise on õige, siis kas läikiv must või matt must oleks minu isikul tõesti täiesti poogen ja oleks õnnelik, et vajaliku vidina esiemsest kohast, kuhu sisse astusin, kätte sain. Iseasi, kui mulle oleks neoonpunane antud kuna musta ei oleks ja see musta ratta küljes karjuks... aga ka selle oleks tõenäoliselt esimeses ettejuhtuvas tuttevas värvitöökojas lasknud üle värvida. Loomulikult küsiks igaksjuhuks, ega neil mulle sobivas toonis seda ei ole... ku mitte, siis järelikult ei ole. Tegu ei ole ju näitusemasina või vinge ajaloolise rariteediga, mida iga hinna eest peab 100% originaaliks taastama - tegu on tavalise keskklassi alumise otsa tarbesõidukiga.
Samuti ei leia, et detaili ise sobivaks värvimine/värvida laskmine seda kuigivõrra vähem originaaliks muudaks. Kui tegu oleks mootorikaane asemel porilaua või paagiga, siis tõenäoliselt oleks ju saadaolev uus lihtsalt krunditud plekktoorik ja seda peaks nagunii laskma õigeks värvida. (selle viimase kohta tunnistan ausalt, et ei tea reaalset mootorrataste kohta käivat elu, neljarattalistel on enamus keredetailidega igatahes küll nii)

Rotika mees ma ei ole, aga sõidukipede ka mitte.

P.S. ebameeldiva suhtumisega müüja on ebameeldiva suhtumisega müüja olenemata sellest, kas ta müüb sulle õige või vale asja. Maitse on ikka pärast suus olemas.

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”