Rollerimatk 2004, 5-8 Juuli, Pärnu
Moderaator: Moded
mis vahet seal on et on enduro-
võimsus ju pea sama mis mõne mehe rolleril.
bike vendatega ta ju linnale sõitma ei lähe- kui rolleri mehed teda ka ei võta siis tundub nagu enduro polekski mootorratas.
ja isegi kui ta tuleb sinna kämpingusse mis te siis teete- ei räägi taga ve
oluline on et rohkem raffast oleks- vahet seal on kas mõni tuleb autoga järgi või mõni muu rattaga- enamus ju ikka rollerid
võimsus ju pea sama mis mõne mehe rolleril.
bike vendatega ta ju linnale sõitma ei lähe- kui rolleri mehed teda ka ei võta siis tundub nagu enduro polekski mootorratas.
ja isegi kui ta tuleb sinna kämpingusse mis te siis teete- ei räägi taga ve

oluline on et rohkem raffast oleks- vahet seal on kas mõni tuleb autoga järgi või mõni muu rattaga- enamus ju ikka rollerid
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Vaadake austatud rollerihundid.Kui minul oleks samasugune seis nagu seda on sellel endurovennal, et te hakkate veel selle üle munema, kas võtta teda või mitte, siis ma ausaltöeldes ei tulekski kaasa, kuna see on veits alandav, või kuidas
Sinu jutu järgi teeksite te talle mingi "teene", et ta saab kaasa tulla.Mina tunneks ennast küll sellises seltskonnas outsiderina.
P.S ivar, ma lugesin sellest teemast välja, et sinu tulek matkale on veel kahtlane, kuna sinu roller on veel in Deutschland.Nii et palun ära hakka rääkima, et MEIE otsustame, kas endurovend tuleb või mitte.Asja ajavad minu arusaamist mööda slinki ja knolps.
Pöördun siis nende poole küsimusega - kas tõesti on siis see enduro nii erinev teie kaherattalistest
125ccm enduro pole teab, mis kiiruse/võimsuse püss, nii et, miks mitte õige loobuda diskrimineerivast poliitikast
loodan, et saite minust aru,
primo

P.S ivar, ma lugesin sellest teemast välja, et sinu tulek matkale on veel kahtlane, kuna sinu roller on veel in Deutschland.Nii et palun ära hakka rääkima, et MEIE otsustame, kas endurovend tuleb või mitte.Asja ajavad minu arusaamist mööda slinki ja knolps.
Pöördun siis nende poole küsimusega - kas tõesti on siis see enduro nii erinev teie kaherattalistest

loodan, et saite minust aru,

primo

Challenge the Adventure.Ride The World
lubadeta ja registreerimata pilliga ei tohi ju yldse yle 45km/h sõita- kui teil jääb kiirus 50-60 vahele siis 90nega möödasõitev politsei ametnik ei hakka kahtlustama aga kui tee ikka 70ga panete siis võib jah jamasid tulla- tasa ja targu- kiirustamine viib aind hauda - kuhu me nii kui nii teel oleme 

Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Nüüd on asi nii kaugele jõudnud, et matkajad on paigas ja tulijate list on järgmine:
Slinki ja (kaassõitja), Tallinn, +
Evil-Avalanche, Rapla, -
Tann, ?, +
Hintz, Tallinn, +
Rebane, ?, -
SFX, Tartu, +
Janis, ?, -
Janis2, ?, -
Ivar, Paide, +
Erik, Tallinn, +
Geio15, Rapla, +
Innu -87- , Rapla, +
NB: Nime taga on kas + (pluss) või - (miinus) st. kas sa oled ühendust võtnud matka asjus või ei ole. Nimelt peab igaüks, kelle nime taga on - kontakteeruma, et üksikasjalikult rääkida matkale tulekust. Kui oled ühendust võtnud ja asi on selge, siis on sinu nime taga +
Ühendust võta nii kiiresti, kui võimalik
tel. 56 715 179
Slinki ja (kaassõitja), Tallinn, +
Evil-Avalanche, Rapla, -
Tann, ?, +
Hintz, Tallinn, +
Rebane, ?, -
SFX, Tartu, +
Janis, ?, -
Janis2, ?, -
Ivar, Paide, +
Erik, Tallinn, +
Geio15, Rapla, +
Innu -87- , Rapla, +
NB: Nime taga on kas + (pluss) või - (miinus) st. kas sa oled ühendust võtnud matka asjus või ei ole. Nimelt peab igaüks, kelle nime taga on - kontakteeruma, et üksikasjalikult rääkida matkale tulekust. Kui oled ühendust võtnud ja asi on selge, siis on sinu nime taga +
Ühendust võta nii kiiresti, kui võimalik
tel. 56 715 179
Viimati muutis Knolps, 04 Juul 2004, 02:17, muudetud 8 korda kokku.
nu a ma arvan et suht savi millisesse kämpasse me selle pepu ja telgi maha keeran .. nii et jh.. suht savi...
Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
See nimekirja koostamine läheb juba raskeks kuna mõni soovib ära öelda ja mõni(ntx innu) Küsib ,et kas on võimalik kohta kinni panna ja siis kaob..! To innu: Kui sul on soovi. võta ühendust..! Kui keegi on veel nimekirjas ,kes ei soovi matkale tulla... andke KOHE teada...! Ja kui keegi on nimekirjast välja jäenud... siis andke ka KOHE teada..! Ega se matk enma kaugel ju pole..!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
oleks ka tulija
kas kohad on täis,ja kas ma 180 kuubikulise gilera runneriga võin tulla?kui eei siis tulen aeroxiga
Tartukate kohta pole palju informatsiooni kuna keegi pole veel kontaktsi õieti võtnud..! Räägi ise nendega..!
Runneriga võixid küll tulla... aga parem olex ikkagi aeroxiga.. sesrt kõik on ikkagi kohal rolleritega...! Kas panen sinu(rivo1989) kirja matkale?
Kas tuled üxinda või kaassõitjaga ning kus sa meiega liituda tahaxid?
Runneriga võixid küll tulla... aga parem olex ikkagi aeroxiga.. sesrt kõik on ikkagi kohal rolleritega...! Kas panen sinu(rivo1989) kirja matkale?
Kas tuled üxinda või kaassõitjaga ning kus sa meiega liituda tahaxid?
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere