uus endurokas 400-600

Kasutaja avatar

Teema algataja
creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Primo kirjutas:

RXV450'e kohta - teiseks rattaks super valik :) .Ise sain seda ratast proovida männiku tankokal: lihtsalt lõppematu jõud, hämmastav.Kuid väited "pikem hooldusvälp" ja "enamus endurokaid ei saa registrisse" on natuke eksitavad.RXV hooldusvälp on siiski samas piiris, nagu on igal hardcore endurokal - 10-15 tundi :) .Pikemalt on sellest leierdatud SXV teemas
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... xv&t=29341 kuid mootorid on samad ning hooldevälbad samuti.Ja enamus hardcore endurokaid saab ka registrisse võtta - Yamu WR, KTM EXC, Aprilia RXV, Honda XR, GasGas mudelid, Husaberg FE, Husky TE :)

ma küll ei kontrollinud oma infoallikat aga kuulsin et yamu ja honda registrist läbi ei lähe...Ehk mul siis vale teave.
Õlivälp pidavat pikem olema seetõttu et mootor ja kast eraldi õlitusega...Et kõige hullem õli mustaja, sidur, on eraldi õlitusega. Ja minu kogemustega sõitja puhul saab tsikkel nii väikest koormust et õlivälp võib minna 15-25 tunni peale. tõsisel sõitjal kellel pöörded pidevalt põhjas on asjad muidugi teised. SXV on tõenäoliselt koguaeg rohkem pöördes...

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”