uus endurokas 400-600
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
creativ kirjutas:mx77 kirjutas:creativ kirjutas:Kolvivahetusest on siin foorumis juba varem üpris põhjalikult räägitud. Vaata aprilia SXV alt. Tehase andmetel kolvivahetusvälp 9000 km. Suure tõenäosusega ma vahetan enne tsikli uue vastu kui jõuan selle vahetuseni...
Kas sa plaanid piirajad peale jätta?
njah. eks ilma piirajateta on välp hoopis midagi muud. sellest oli ka siin eelnevates foorumi teemades juttu (vaata aprilia SXV).
eks asju tuleb vahetada ikka nii tihti kui vaja mitte nii tihti kui kusagil kirjas. ega see õli ja kolvivahetus polegi teab mis teema. selle pealt ei ole mõtet kunagi kokku hoida.
lihtsalt mõned kommijad hirmutavad siin õudusjuttudega apriliast ja AP motost..aga tänan kommenteerijaid!! et teema vähemalt on vaidlemist väärt!
Asju on just nii tihti vaja vahetada, kui kirjas on. See kui VAJA on annab tavaliselt suure pauguga märku.
Aga raudselt lahe ratas igal juhul. Üks huvitavamaid omas klassis, kuigi ma olen kuulnud, et maastikule pidi isegi veidi liig olema. Tuttavate kogemused küll supermotost.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.