uus endurokas 400-600

lärm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lärm »

kaks sellist asja miks ma sellist ratast isegi ei vaatakas
1ainult elektri starter
2 sissepritse.
kuna mäkketõusudel oli mõnel võistlustel piirang kaks silindrit,siis rentisin sõbralt 550st ja ehitasin tagakiige pikemaks,seega mõned kogemused on.
ilma käimalöömis vändata mina näiteks paksu metsa ,sohu küll ei julgeks minna eriti sissepritsega mootoriga.sõbra tsikkel käis vist 2-3 korda ap motos tagasi küll seadistati üht küll teist asja omastarust aga ikka see pritse tööle korralikult ei hakanud,ja ap motost jupi tellimine "õnn kaasa"
Aprilial hulle tehnilisi lahendusi ka ,näiteks surnud meest vaja peale panna siis seismajäämis lüliti all on tavaliselt kaks juhet võta väpust aprilial koguni 5.
järgmine probleem on starteri ehitus kaks kuud ja õhtal.kuna tegelen ktm ja husab.juppidega ka siis vastasin vähemalt kolmele hädas olijale kes tahtsid üritada apriliale uut ktm või husab.starteri kitti peale panna kuna aprilia enda oma kohe õhtale läks ja kaks kord järjest.
need on ainult minu juhtumised ja teada olevad andmed apriliast.Võibolla on tänaseks juba probleemid kõrvaldatud .Aga sellise rattaga kahjuks hard enduurole ma küll ei julgeks minna ,aga võibolla sa ei tahagi eriti kruusalt maha keerata siis anna aga minna.tervitades Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”