"TURBA TUND 2007" Kestvussõit 29.12.2007
Moderaator: Moded
-
hannes
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Valmet kirjutas:Miks peab kiirustama regamisega? Kas on võimalus, et eelregistreerimiseta kohale tulles rajale ei pääse? Registreeriks isegi ette kui oleks sula ilma garantii ehk puuduvad naelad.
Väga hullusti ei peagi kiirustama. Aga tore oleks, kui seda ikka aegsasti tehtaks. Korraldajaid on väga piiratud arv inimesi ja kõik nad teevad seda oma igapäevase leivateenimise kõrvalt. Ja kui siis viimasel hetkel või veel natuke hiljem tuleb n+1 tegelast ennast kirja panema, raha maksma jne... Suur segapudru saab see olema. Usu, üleüldse ei tahaks kohapeal mingi sularahaga tegemist teha, kedagi kuskile kirja panna või midagi muud taolist.
Võimalusi on igasuguseid olemas, ka selline, et tõepoolest ilma regamata (ja raha maksmata) rajale ei pääse. Tänase seisuga on reganuid 35, muidugi on sealhulgas ka "sodi". Nagu näiteks mingi klouni poolt regatud Ryan Villopoto, Grant Lengston ja Ricky Carmichael (aga kui see kloun need vennad tõesti kohale toob, siis müts maha tema ees
). Rahaliselt on oma osavõttu kinnitanud 21 sõitjat. Aga liiga palju rahvast me sinna ka peale lasta ei saa. Kui palju on liiga palju, seda me veel otsustanud ei ole.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
HRQ
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
hannes kirjutas:P.S. Kui sõidu ajal saab olema samasugune ilm, nagu praegu, saab ka ilma krossinaelata hakkama.
Hakkama saab kindlasti. Kui on lubatud kasutada, siis ise kasutaks naelu, kuna libedate juurikate otsas on naelaga parem. Ise rajale ei tule, kuna ratas laiali. Kui kellelgi on huvi kasutatud naelrehvide vastu, võib ühendust võtta. Olemas 110/19" tagumine ja 21" esimene. Homme tõenäoliselt raja äärde vaatama.
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
-
hannes
Korraldajate poolt suur tänu kõigile, kes kohale tulid ja tuhat vabandust kõige selle pärast, mis viltu läks!
Plaanitud oli väike sõit 20-30 tegelase osavõtul. Ausõna, keegi ei osanud uneski näha, et neid tegelasi saab olema rohkem kui 130!
Tulemused saavad üleval olema lähiajal www.mcff.ee
Ducati Multistrada 1200S
Rada oli 5+. Koos ootamatute pehmete kohtadega, mis nii mõnegi üle juhtraua lennutas
Aitäh rajameistrile ja korraldajatele.
osadel ATV-ga põristajatel tahaks küll piigiga üle varba sõita. Kohti, kus mööda minna, oli piisavalt. Esimesed ATV mehed need kohad ka ära ootasid. 10+ positsioonidel aga oli tagapool kisa rohkem kui sõiduoskust ja minekut. ja mööda sõideti 2 ATV laiuses kohas ka kohati servas sõitvat tsiklit riivates.
-
Valmet
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Viimasepeal rada, mis sest, et rööbastega metsateed mitteoskajale vastikud olid. Seega tänud korraldajatele!
Ahjaa, ühest eelpool olevast postist jäi tunne, et numbrid ja haaknõelad saab korraldajalt. Aga see pisiasi ju, kuna sõidumeestel (kelle tulemus tähtsust omab) nagunii omad numbrid olemas.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Üks asi vähemalt tehtud - osaletud kestvussõidus, mis sest, et ainult 1 ring
, aga minu paadiga oli seda tõsiselt raske teha.Kõigile andsin teed, ühisstardis pakkisin end kohe heaga raja äärde ning ootasin attekate möödumist, et siis vaikselt omas mullis nikerdada
.
Mina olin vähemalt üks mitmest, kes sinisilmselt ja mittemidagiaimavalt laial turbaväljal oma Adv'ist ja enda oskustest viimast võtsin ning siis sukeldus esiratas kuhugi tundmatusse
ja arvake ära tulemus - mul on veel kõrge klaas ka ees
Väga paljudes kohtades olin ma kassiahastuses, karjusin ning tahtsin nutta, kuid siiski leidus inimesi, kes aitasid, aitähh neile ![]()
Korraldajatele suur tänu - veendusin selles, et minu ratas on siiski muuks mõeldud!! ![]()
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 382 korda
- Kontakt:
Siin mõned Turba Tunni pildid minu poolt
p.s. RapTile, see on enne sõitu pilt ju?
-
hannes
Tulemused siis üleval
www.mcff.ee
Ducati Multistrada 1200S
-
hannes
Valmet kirjutas:Ahjaa, ühest eelpool olevast postist jäi tunne, et numbrid ja haaknõelad saab korraldajalt. Aga see pisiasi ju, kuna sõidumeestel (kelle tulemus tähtsust omab) nagunii omad numbrid olemas.
Nagu juba eelpool mainitud sai, ei osanud keegi uneski näha, et 138
tegelast kokku tuleb. Numbreid oli tehtud eelregajatele + veel natuke + tühjad numbripõhjad. Muide, selle jaoks tegelikult oligi eelregamine välja mõeldud, et KÕIGIGA arvestada saaks.
Ducati Multistrada 1200S
Mina jäin kogu värgiga ülimalt rahule,nii raja kui korraldusega.Rada oli täpselt see mida ootasingi ehk s...a lendas koguaeg.Meil siin Tartu meestel lemmikud sellised rajad.Eriti meeldis see umbes 500m pärast starti algav esimene pikk,pehme turba lõik kus sai ikka täis gaasiga läbi pandud,silmad pool kinni ilma prillideta.Tsikkel sai seal lõigul niipalju vatti et peksis karteri tuulest õli üles ja siis tossas järgi veel pool ringi ja veel paar hullu quadi meest kes mul nina ees üle kaela lendasid sama lõigu lõpus-vaatamist oli
Ja veel sõidu lõpus teavitati,et soolo esikoht ka taskus-mis sa hing veel oskat tahta,100% korda läinud päev.Tänud ka teise koha, samuti Riho nimelisele omanikule ,kellega oli meeldiv kogu see tund omavahel maid jagada
Atv meestele ka kiitus,vähemalt mind lasti küll ilusti soologa mööda,kui teed hõikasid.
Veelkord tänud korraldajatele,oli lahe kärnatamine ja kohtumiseni kevadeni kus endalgi ammu plaan Võrtsjärve kandis üks korralik Karjääri kestvussõit taolisele kontingendile nagu täna,korraldada.Lärm
-
Valmet
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Nagu juba eelpool mainitud sai, ei osanud keegi uneski näha, et 138 (w) tegelast kokku tuleb. Numbreid oli tehtud eelregajatele + veel natuke + tühjad numbripõhjad. Muide, selle jaoks tegelikult oligi eelregamine välja mõeldud, et KÕIGIGA arvestada saaks.[/quote]
Mitu ringi võitja läbis ja palju esimesest neljarattalisest ees oli?
Ma kuulusin eelregistreerijate hulka.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
hannes
Valmet kirjutas:Ma kuulusin eelregistreerijate hulka.
Seda küll. Aga numbreid jagavatele neiudele ei öelnud keegi, et tuleb veel 80 osaledasoovijat. Ega ma ei süüdisa kedagi. Lihtsalt katsu aru saada, et sellise rahvamassi kohaleilmumine oli tõeline üllatus.
Hannes@mõtleb.kuidas.saaks.mõne.selgeltnägija.klubi.liikmeks.auuu!
Ducati Multistrada 1200S
-
sossu
mina ei registreerind ennem kui olin kohale tulnud sest sellest üleimalt heast võistlusest kuulsin eelmine õhtu sõpradelt, ATV sai soetatud alles kolm nädalat tagasi ja ei ole nende foorumitega samuti veel kursis, aga rada ja ülejäänud asjad olid vägagi meelepärased, super värk, edu ja jaksu edaspidigi selliste võistluste korraldamiseks!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.