Tagasi löök
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tagasi löök
Et siis mis peab tegema, et krossikas tagasi ei lööks kui vänta annad? Peab kõvasti lööma või mis.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Tagasi löök
anY kirjutas:Et siis mis peab tegema, et krossikas tagasi ei lööks kui vänta annad? Peab kõvasti lööma või mis.
2 või 4 taktine?
Let the good times roll.
-
Teema algataja
Nelja taktiline. Masin siis selline: http://stenolink.ee/index.php?page=187& ... roup_id=19
140ccm mootoriga.
85 aastal ei jõudnud ma 500st Cž käima lüüa ja 250 sega sai mitu korda valust metsa joosta kui see tagasi lõi.125sega asjad nii hullud ei olnud aga siiski ja iš 350 planeta sport tegi ka haiget.Nii,et kõik peaks nagu ok olema kui sul tagasi lööb.Süüde hästi paika regullitud. Üldjuhul siis paugu pill aga jõudu rohkem vaja.
Kui ma esimesi kordi Planetasid ja Voshode käima lõin, sain niimõnegi valusa paugu. Kui väike olin ja kardi peal olnud vossut käima lõin, oleksin peaaegu endale põlvega mööda vahtimist andnud.
Asi paranes, kui suuremaks kasvasin, kuid IZ andis ikka litakaid. Edaspidi läks IZ nii käima, et lõin täie jõuga, ise mõeldes, et kui tagasi lööb, löön mina ka tagasi. See aitas - käima tuleb lüüa selllise jõuga, et sa ka tagasilöögi alla vajutad.
Nüüd pole mul niisugune mõtlemine enam vajalik, kuna 90 kilogrammi IZ lendu ei viska. Soovitan sul ise ühe jalaga vändal olles end teise jalaga õhku lennutada ja siis hooga vänt alla suruda. Minu 8-aastane vend lõi niimodi IZi vända kah alla. Süüdet sees ei olnud, aga väntvõll tegi tiiru peale.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Et siis mõned illustreerivad näited käimalöömise kohta
Eriti kõvade meeste stiil:
Ja natuke vähem kõvade meeste stiil:
Vene raua stiil
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
mees peab masinast üle olema. ka ratta käima tagumisel.
ja tuleb hoolikalt jälgida selle jala asendit,mida käivitamisel ei kasutata ,üldjuhul vasakut,seda juhul kui käimalöömisvänt on paremal pool. tundub, et siis ei löö üldse tagasi.
-
OT: Väga palju aastaid tagasi oli üks ülbik miilits, peale väikest ülbamist baari ees käivitanud oma mendi-värvides M-i. Oli aga tagasi löönud ja väiksemat kasvu vennike oli pea ees üle tsikli sukeldunud külgkorvi (M-ilistel teadupärast käib see vänt mitte taha poole vaid küljele).
Rahval oli nalja nabani old.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Holms kirjutas:Eriti kõvade meeste stiil:
Töösoe mootor...
Holms kirjutas:Ja natuke vähem kõvade meeste stiil:
Külm mootor ja paat...
Holms kirjutas:
Lihtsalt paat...
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha XJR1300
Chromed kirjutas:Tsikli käima tallamise ja tagasi löökidega on alati palju nalja saanud. Kõige vahvam oli see kui IZ peale suuri käivitusponnistusi tagurpidi käima läks
mis kuradi nali see veel on pole kuultki et nii ka võimalik
53300612
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Suzu-poiss kirjutas:Chromed kirjutas:Tsikli käima tallamise ja tagasi löökidega on alati palju nalja saanud. Kõige vahvam oli see kui IZ peale suuri käivitusponnistusi tagurpidi käima läks
mis kuradi nali see veel on
pole kuultki et nii ka võimalik
Liiga varajase süüte korral on see võimalik. Olen sama asja kogenud
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
-
Teema algataja
Ja veel tagasilöögi rõõmudest - nii mõnelgi mehel on asi jalaluu purunemisega lõppenud. Ostsin restaureerimiseks vana IZi. Selle eelmine ja ainuke omanik oli üks vanamees olnud, kellel tsikli vänt oli käivitamisel jalaluu puruks löönud. Vanainimesel teadagi hõredad luud. Igal juhul peale seda vana kuni surmani enam tsikli selga ei olevat roninud ja nii see ratas enam kui 15 aastaks seisma jäigi
-
- Tsikkel: Yamaha XJR1300
streetr6cer kirjutas:Suzu-poiss kirjutas:Chromed kirjutas:Tsikli käima tallamise ja tagasi löökidega on alati palju nalja saanud. Kõige vahvam oli see kui IZ peale suuri käivitusponnistusi tagurpidi käima läks
mis kuradi nali see veel on
pole kuultki et nii ka võimalik
Liiga varajase süüte korral on see võimalik. Olen sama asja kogenud
Ulme Aga no kui nii võimalik siis lahe
53300612
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.