Sõidupäeva jutud
teller kirjutas:Eile aasta esimene sõit tehtud, naelkummid all nüüd. Näis, kas linnas rohkem häda kui kasu. Õhtul nägin Narva mnt. Novelli eest üht endurokat mööda sõitmas. Jalgrattureid näen rohkem, kui motikaid
See olin mina
Aga vahel kohtan ma rollerivendasigi, ja jalgrattureid on tõesti palju
Aga vot täna mina küll ei suudaks sõitma minna sest ikka jõhker külmus on praegu. Muud probleeme ei oleks vast, kui käed ja pea, sest isegi eile sõites hakkasid just näpuotsad no NII külmetama et täiesti valus oli kohe neil ja iga foori taga soojendasin neid kuidagi kinda sees kätt rusikas hoides. Ometi on mul ühed karmimad talvekindad mis üldse olla saavad, dainese omad. Kiivrisukk on mul muidugi suvine, see on jama. Aga praegu kuluks ära see, mida ükskord ammu siin bikeris tutvustati, mingi kiivri alla käiv "uks" niiöelda, või selline tihke asi nagu, kust ainult pea läbi surud ja siis ei tule kiivrisse üldse tuult ega külma. A ja uduseks minev visiir on ka probleem, ning pikapeale külmetava hakkavad jalad.
Aga pidemisega minul probleemi ei ole, sest mu rattal ainult 9kw ja sellega ei saa ratast all ringi käima ja kurvid võtan ma ka äärmiselt rahulikult ja ettevaatlikult.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.