Motoküsitlus

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Tafka kirjutas:

vastake parem ja vaadake nendest paarist sõnastus veast natukene mööda lihtsalt :)

Ma ei räägi seda otseselt halva pärast, või et mul midagi antud küsitluse vastu oleks aga see näitab, et igasugune kodune eeltöö on tegemata - võiks vähekenegi kõigepealt küsitletavasse teemasse süveneda... aga eks see ole küsitleja enda südametunnistuse ja suhtumise küsimus rohkem.

Samas kinnistavad kõik sellise ülesehitusega teemakäsitlused justnimelt seda "mootorratturi elustiil" müüti, nagu oleks olemas selline eriline inimkategooria, nagu MOOTORRATTUR, kes on keskmise vanusega, teeb keskmist rahakulutust ja sõidab keskmisel põhjusel keskmise mootorrattaga.

Võimalik, et mina ise hoopis olen asjast valesti aru saanud ja selline inimkategooria ongi olemas... aga minu jaoks on mootorrattur lihtsalt inimene, kes sõidab mootorrattaga ja mingit konkreetset elustiili ei ole olemas ega saagi olemas olla. Selleks on kogu see seltskond jagunenud väga erinevatesse "kategooriatesse" ja selletõttu on ka nende elustiilid täiesti erinevad ja mittemingisuguseid paralleele ei saa tõmmata ja keskmist arvutada motosportlaste (kross, ringrada, supermoto, kiirendus jne), motomatkajate, mülkade, bikemeeste, kroomimeeste, rollerdajate jne jne kohta. Selleks on nii masinate kui ka inimeste käitumised ja eelistused liialt erinevad ja tihti ka erinevatesse subkultuuridesse jagunevad. Kas on mõtet näppu ja m***i omavahel võrrelda ja siis lisaks veel ka nende vahel keskmine välja arvutada.

Vabandan, aga selline minu isiklik arvamus on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”