Motoküsitlus

Kasutaja avatar

Aquilaman
Tsikkel: Yamaha XVS 1300CU

Lugemata postitus Postitas Aquilaman »

Peale tsikliga sõitma hakkamist on minul küll elustiil teatud osas muutunud. Meie tingimustes on tsiklit vähemalt minul tavalise tarbevahendina raske käsitleda ja tegelikult ma ei soovigi seda. Hindan tsikliga ja sellel sõitmisega kaasaskäivat feelingut ning sellele täienduseks tsiklimehega kaasaskäivat imagot. Vaba aeg on nüüd sisustatud hoopis teiste tegevustega kui enne seda. Ühelt "elustiililt" teisele ümberlülitumine annab selle tunde, mille eest tasub tegelikult päris suuri summasid kulutada. Minu puhul "kontoritöötaja - juhi" suhteliselt reglementeeritud ja vaoshoidmist nõudva elustiili vahetamine vaba ja mingil määral ühiskonna arvamust ignoreeriva või ehk pehmemalt õeldes ühiskonna üldlevinud nn. head tooni eirava "tsiklimehe" elustiiliga. See bikeri elustiil ei ole muidugi väga sügav ja seda ei saa samastada mingi seadusvälise tsikliklubi bikeri elustiiliga. Pigem lihtsalt suure ja võimsa tsikliga sõitmise ületamatule tundele on juurde lisatud ka välist butafooriat. Aga kokkuvõtteks annab see tegevuse, mis aitab igapäeva töökeskkonnast ennast välja lülitada. Minu arvates iga sõnaga ei maksa kohe norima hakata ja oma arusaamist ei pea peale suruma. Küll aga on teiste arvamusi huvitav lugeda. Täitsin ise samuti hea meelega selle väikse küsitluse.
Lõpetuseks - rohkem sallivust ja teiste mõistmist!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”