Seljakotid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 23
Seljakotid
Kas keegi on kasutanud sellist asjandust?
http://www.louis.de/_10bcc61e5eba9cd9df ... r=10025366
Kas see on mugav? Küsin sest minu arvates seljakotiga sõita on üldiselt maru jama (väh minu jaoks)? Ehk siis selle toote+/-
-
- Tsikkel: XLV 750R, CRF 300L
- Tänatud: 49 korda
Seljakott on hädavajalik, kui näiteks arvutit tahad kaasas kanda ja paljudel seljakottidel on arvuti jaoks eraldi tasku. Ning muidu ka väga mugav, mind ei häiri kuidagi. Loomulikult ei ole mõtekas mingit rasket kola seljakotti toppida, (selleks on kohvrid). Seljakotiga harjub kiiresti, ei väsita sõidu ajal ega tundu ka ebamugavana. Noh, vähemalt minuga on nii.
Ida-Euroopa 2007, Ida-Euroopa 2008, Kesk-Aasia 2009, Kesk-Aasia 2010, Norra - Kaucasus 2011, Kaug-Ida - Mongolia 2012, Russkii Sever 2015, Pamir Highway 2016, Ukraina Karpaadid 2017, Koola poolsaar 2018, Volga jõgi 2019, Soome TET 2020, Skandinaavia 2021, Norra-Rootsi 2022, Läti TET 2023, Rootsi 2024
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
see on nagu boblbee peaaegu ju (boblbeed müüb motomarket).
plussid on, et ta töötab seljakaitsmena ning kui käkki käid, on asjade terveksjäämine tõenäolisem.
miinuseid ei oskagi eraldi välja tuua. võibolla see on miinus, et näiteks tavalise riidest koti saad kummi laduda, kui rohkem asju peaks vaja olema
-
Teema algataja - Postitusi: 23
seljakott
Just seda ma mõtlengi- s.t loodan et ehk ta on ikkagi mugavam kui mingi suvaline seljakott! Aga selleks et katsetada eks tuleb vist investeerida ja osta see asjandus endale ära ja siis on näha. Jah ma tean et motomarket müüb neid ka aga louis.de-s on tunduvalt soodsam ilmselt.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Piipz kirjutas:see on nagu boblbee peaaegu ju (boblbeed müüb motomarket).
plussid on, et ta töötab seljakaitsmena ning kui käkki käid, on asjade terveksjäämine tõenäolisem.miinuseid ei oskagi eraldi välja tuua. võibolla see on miinus, et näiteks tavalise riidest koti saad kummi laduda, kui rohkem asju peaks vaja olema
nendest võib kõik rääkida kunstmaaler Lauks.... tema kaudu saab neid ka
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Ametlikult müüvad Boblbeed
Kinar Sport OÜ (tallinn)
Motomarket (tallinn)
Matkasport (tallinn)
Hoochi Mama (tallinn)
X Adventure (pärnu)
Veltmotocenter (tartu)
Märt lauks http://www.lauks.com
Hinnad alates 2000-st eegist.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Divikas kirjutas:Seljakott on hädavajalik, kui näiteks arvutit tahad kaasas kanda ja paljudel seljakottidel on arvuti jaoks eraldi tasku. Ning muidu ka väga mugav, mind ei häiri kuidagi. Loomulikult ei ole mõtekas mingit rasket kola seljakotti toppida, (selleks on kohvrid). Seljakotiga harjub kiiresti, ei väsita sõidu ajal ega tundu ka ebamugavana. Noh, vähemalt minuga on nii.
ja lapakas seljakotis on seljakaitsme eest kui üle tõmbad ja tsikkel põlema läheb
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
siinkohal teeb keegi kunstmaaler Lauks nüüd kah oma noka lahti ...Nimelt omab boblbee nüüdsest ka sellist sertifikaati !
see tähendab seda et kott ise ongi seljakaitse ja seda täiesti ametlikult ...
lisainffi koti kohta saab http://www.boblbee.com/rw/faq.asp
Olen kuulnud ,et saksas kiirteedel võidakse tavalise riidest seljakaga sõitmise pärast isegi nussima hakata ... see võub muidugi ka legend olla aga samas ega boblbeed ilmaasjata eec serti omavaks ei ehitatud .. jutu kohaselt siis olevat riidest seljakotid tekitanud suurtel kiirustel rebenedes ,laperdades ja oma sisu teele ja tuuleklaasidesse sülitades erinevaid õnnetusi ja just seepärast mendid siis sealmail SIHUKSE ASJA EEST!!nussima pidavatki...
Jonas Blanking on mees kes on disaininud nii Aston Martineid kui Alfa Romeosi kui ka kurat teab mida ,tema selle koti ka leiutas ja selle eest sügavad kummardused talle...
Fännan seda seljakat ja seda suisa täiega!
See kott lihtsalt on igati aus ...
Mul on neid endal kaks tükki .. Pärast selle asja selga proovimist kinkisin ma oma vanad seljakotid lihtsalt sõpradele ... Sest raisk .. sigamugav on ta seljas küll!
ah jaa ja seepärast meeldib ta mulle kah et teda saab värvida
mõned minu värvitud kotid näha siis siin - http://www.airbrushartists.org/Gal2127_BAGS.asp
panen veel mõned pildid
P.S,
ah jaa -- peaaegu unustasin ...Pettusin siin mõni aeg tagasi meilboksi vaadates SEST boblbee hinnad tõusid kuna KURADI SVENSSONID arvasid end muidu vist VAESEKS jäävat ...Niisiis praegu on õige aeg veel poodidest ja laost kõik vana hinnaga asjad ära osta ! niiet enam ei alga kottide hinnad mitte 2000st vaid pigem 3000st kronkust ... info tuleb ka boblbee.ee uuele kodukale mis minu arusaamist mööda varsti peaks valmima ...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Piipz kirjutas:plussid on, et ta töötab seljakaitsmena ning kui käkki käid, on asjade terveksjäämine tõenäolisem.
Njahh.... seljakaitse vs. kaelapurustaja... Kahtlen sügavalt, et selline seljakaitse kedagi KAITSEKS... Samaaegselt seljaga prantsatab vastu maad ka KIIVER/PEA.... ja selline seljakõrgendus vaid soodustaks kaelalülide katkemist... Tavaline riidest märss + korralik seljakilp kaitsevad ilmselt oluliselt enam.... see minu isiklik arvamus....
Samas see märss ei tundu just eriti dünaamiline sõidusuunas..pigem kõlbaks see kiirtagurdajatele... (seda siis baigile vastava sõiduasendi puhul)
airbrusha kirjutas:Olen kuulnud ,et saksas kiirteedel võidakse tavalise riidest seljakaga sõitmise pärast isegi nussima hakata
Ossa vana raip... Miks küll see meil sedasi pole... olen proovinud isegi kollase säästumarketi kilekotiga... aga ikka ei õnnestu... n**s nagu luuaga pühitud... mida polnud - seda pole.... sähh sul euroopa diskrimineerimine
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Kommionu kirjutas:airbrusha kirjutas:Olen kuulnud ,et saksas kiirteedel võidakse tavalise riidest seljakaga sõitmise pärast isegi nussima hakata
Ossa vana raip... Miks küll see meil sedasi pole... olen proovinud isegi kollase säästumarketi kilekotiga... aga ikka ei õnnestu... n**s nagu luuaga pühitud... mida polnud - seda pole.... sähh sul euroopa diskrimineerimine
Irrw...
....aga teemast- lugedes tekkis küsimus(...ja ei ole vaja kohe pasunasse anda) mis krdi pärast peaks koti endale selga vedima, (ärge hakake pihta, et kui ette ei käi koma- käib küll, kui on paus)kui on olemas kõikvõimalikke külje-, taga-, lenksu-, paagi- jkv. muid kotte, krt, seljas on ebamugav ju, eriti kui matk ei ole kühikeste killast...
terv.
Borx
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Mina kasutan sellist kotti:
http://www.cuttingedgetactical.com/inde ... &ProdID=36
Enamus aega sõidan ikka seljakotiga ringi ja see on vastupidav, peab korralikult vett, kergelt puhastatav ning seljas mugav. Kui vaja saab kõhu peale kinni ka tõmmata. Mahutab palju ja saab rihmadega kokku tõmmata, nii et ei hakkaks seljas laperdama.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Alar11 kirjutas:....aga teemast- lugedes tekkis küsimus(...ja ei ole vaja kohe pasunasse anda) mis krdi pärast peaks koti endale selga vedima, (ärge hakake pihta, et kui ette ei käi koma- käib küll, kui on paus)kui on olemas kõikvõimalikke külje-, taga-, lenksu-, paagi- jkv. muid kotte, krt, seljas on ebamugav ju, eriti kui matk ei ole kühikeste killast...
terv.
Borx
Supermoto tüüpi ratastel kipub se ainuke lahendus olema midagi kaasa vedada. Olen küll bike paagikoti( ilma magnetita variant) installinud enda taha kuid kahjuks tahab ta seal reisma hakata iseseisvalt
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Alar11 kirjutas:....aga teemast- lugedes tekkis küsimus(...ja ei ole vaja kohe pasunasse anda) mis krdi pärast peaks koti endale selga vedima, (ärge hakake pihta, et kui ette ei käi koma- käib küll, kui on paus)kui on olemas kõikvõimalikke külje-, taga-, lenksu-, paagi- jkv. muid kotte, krt, seljas on ebamugav ju, eriti kui matk ei ole kühikeste killast...
Mõni kasutab tsiklit ka igapäevase liiklusvahendina, mitte ainult matkamiseks. Siis on seljakott ikka kaugelt parem isegi paagikotist, kohvritest rääkimata. Ma näiteks nii harjunud juba, et ilma seljakotita on imelik tunne sõita.
-
Airbrusha või keegi teine informeeritum inimene, kas hinnatõus on tingitud sellest et uutel, kallimatel kottidel on konstruktsioonis miskit muudetud et nad toimiks "rohkem" seljakaitsena kui varem ning kas võimalik konstruktsiooni muutus oli eelduseks setrifikaadi taotlemisele/saamisele?
Tänud ette.
errorcode12 kirjutas:Airbrusha või keegi teine informeeritum inimene, kas hinnatõus on tingitud sellest et uutel, kallimatel kottidel on konstruktsioonis miskit muudetud et nad toimiks "rohkem" seljakaitsena kui varem ning kas võimalik konstruktsiooni muutus oli eelduseks setrifikaadi taotlemisele/saamisele?
Tänud ette.
Eip .. hinnatõus kehtib kõikidele boblbee toodetele -ka naiste kottidele ,matka ja lumelauakottidele jne jne ... Hinnad tõusid tänu sellele ,et rootslased tõstsid kottide hindu ja neid ei saa enam tehasest vanade hindadega kätte
Hinnatõus pole kinni koti mudelist ..,Sertifikaati omavad ka peoples delite-i ja megalopolise sport ja executive versioonid ... Aero on kallim kui teised kuna ta on tehtud espetsiaalselt tsiklimehi arvestades ...Koti pealmine osa on tehtud teistsugusest materjalist ,kinnitused on teistsugused kaasas on helkurid jne jne ...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
kumba kasutada, kas seljakotti või bolbee'd ei oska hinnangut anda. aga kui valida seljakott, siis ise vaatan võimalusel alati sellise kus saab koti ümber kere (hea kui nii ülevalt kui alt) kinni tõmmata, ja no veel parem kui kotil on ka vihmakaitse.
miks kasutada seljakotti? sest magnetiga paagikad kriibivad ikkagi paaki (liivaterad jmt), rihmadega on ebamugavad et iga peatuse korral neid maha katkuda, sama lukkudega koti puhul. ja seljakotid on ka odavamad kui kohvrid (kuigi kaasa taritava õlle kogus on kohvris ikka palju suurem. ic). linnas on lihtsalt mugav kui on vaja a la tööle minna ja kogu padajann on seljakotis, ei pea taidlema veel mingi kotiga. irf, ma kujutan ette kui naljakas tegelikult oleks kui sõidan tsikliga tööle, pargin, no kohe ukse ette ei tee seda ehk, ja siis topcase'st võtan peene ridiküli. et mitte et ridikülil midagi häda oleks, aga huvitav, kas peaksin selle ka valima kombega sobivas toonis ja disainis :D.
minu eelmise hooaja seljakott läks just prügilasse, aga terve suve sai sellega ringi ka kärutatud, nii et pole imestada tuulte-vihmade suuremat mõju asja kulumisele. ja no ma kandsin teda ka muul ajal pidevalt, pluss raskeid asju. ehk siis tegelikult ei pruugi hea koti eluiga olla ainult hooaeg.
mumm@pakub oma helgat kellegi teise pruudiks...
Paagikoti või kohvrite alternatiiviks on seljakoti kinnitamine kummidega tagaistuja sadulale (üksi sõites). Olen sel moel vedanud nii õlut kui läpparit ja kõigil oli hea olla. Kui rutiin kätte kulub, võtab koti kinnitamine või lahtihaakimine aega mõni sekund. Suvel ummikuses linnas on ilma seljakotita ikka oluliselt parem, õhk käib jopest kergemini läbi.
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Mina soetasin endale näiteks sellise: http://www.dakine.com/sport-packs/bike/drafter/ . Eks igaühele oma muidugi. Ma vaatasin ka selle järgi et hästi "sale" oleks. Lumelauaga puudevahel sõites oleks hea kui miskit kinni ei haagiks. Aga kirjade järgi on ta vist jalgratta kott. Aga ka ikkagi "bike"
-
Vapsik kirjutas:Mina soetasin endale näiteks sellise: http://www.dakine.com/sport-packs/bike/drafter/ . Eks igaühele oma muidugi. Ma vaatasin ka selle järgi et hästi "sale" oleks. Lumelauaga puudevahel sõites oleks hea kui miskit kinni ei haagiks. Aga kirjade järgi on ta vist jalgratta kott. Aga ka ikkagi "bike"
Terv, Vapsik! Tekkis tõsine huvi sinu soetatud seljakoti vastu! Sooviks teada kust ostsid selle või tellisid ise? Ja veel kuidas see seljakott ka tunnetuselt ja ruumikuselt on ?
airbrusha kirjutas:siinkohal teeb keegi kunstmaaler Lauks nüüd kah oma noka lahti ...Nimelt omab boblbee nüüdsest ka sellist sertifikaati !
...
ah jaa ja seepärast meeldib ta mulle kah et teda saab värvida
mul pole midagi ühegi seljakoti vastu ega ka värvimise kui sellise vastu ... aga jääb mulje, et kunstmaaler Lauks ei ole viitsinud Boblbee serti eriti pikalt uurida enne noka lahti tegemist. Mina näen seal lausa TRÜKItähtedega teksti "DO NOT CLEAN SHELL WITH SOLVENT ! DO NOT PAINT !"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.