Rolleri remondikohad tallinnas → motorem
motorem
robertl kirjutas:Kuidas tuvastad et klappide reguleerimine tegemata, kui oled vahepeal oled sõitnud ning variaatoriga sama, sest tegu liikuvosadega seal sees... Lihtsalt oletad, et tegemata kuna sulle ei meeldinud arve?!
Hiina rolleri anomaaliad on sellised millega meie töökoda on mitu aastat tegelenud ning elu näitab et mõnel juhul ei allu sümptomid remondile.
Saada e-mail gustav@motorem.ee või helista 5204415 ja suhtleme otse.
kui ma mootori lahti võtsin siis oli kohe aru saada et seda kaant ei ole kordagi maha võetud,tihend ja asjad olid nagu originaalis ,mitte mingeid lahtivõtmis jälgi.poltide taga oli veel see "ärakuivanud möks" mis uuel masinal.
Aga mis sa sellekohta ytled et bensiinivoolik lahti oli ja variaatorist seibid puudu ja poolkuuvedru oli kinnitamata?
On see normaalne ,et ma lähen masinale korralikku teenindusse järgi ja pealeseda võib mu võrr lihtsalt mahapõleda??
mina lihtsalt ei soovita.
Kloostrimetsa motopood on väga hea koht ,masin tehakse kiiresti ja korralikult valmis.
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.