krossi teema
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Igal asjal peab olema point. Ma ei näe mingit mõtet sellisel uuel sarjal. Kui sa vaatad EMF MX kalendrit, siis sa näed, et see on piisavalt tihe.
Täiesti suur point on olemas omaette sarjal, mis ei oleks emf'iga, nende litsentside ja reeglitega mittekuidagi seotud. Las need mx1, mx2 või kasvõi mx69 mehed sõidavad oma võistlusi palju tahavad, see ei tähenda, et kuskil omaette "külameeste" sõite olla ei võiks. Mujal maailmas on see täiesti loomulik, aga eestis kukuvad kõik, alates spordifunktsionääridest kuni kõvade krossisõitjateni välja, kohe ruigama. Kõik ei pea olema parteipoliitika põhine ja tsentraliseeritud juhtimse all, olgu tegu kasvõi punaste rataste võistlussarjaga. Kui oleksid lahedad üritused ja meeldiv seltskond, siis võibolla paljud, kes elusees ei ole huvitatud mitteühegi mx mehega ei suhtumise erinevuse ega sõiduoskuse pärast samal sõidul sõitma, ostaksid endale punased rattad, et ennast vahest väja elamas käia.
Samamoodi olen kahe käega classic sarja poolt - ise ma küll peaaegu sõita ei oska, aga oma täiesti võsitluskorras classicracereid ei oleks ma mittemingiljuhul maha müünud, kui oleks olnud väikegi tõenäosus, et neid oleks saanud vahest koos teiste samasugustega kuskil tuulutamas käia, ilma, et ennast peaks sellepärast kohe krossisõitjaks pidama hakkama.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.