krossi teema → Re: to

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Re: to

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

2stroketaliban kirjutas:

to:kasjok ega EMF i omad sele B finaali ülegi ei rõõmusta

2stroketaliban kirjutas:

startide vahel polnud sellist molutamist nagu praegu.siis pandi mehed stardipuu taha siis kui eelmisel sõidul oli 2 ringi sõita ja kui viimane tuli anti start.nii et saab küll kui tahetakse.aga kas tahetakse?!

Miks nad ei peaks rõõmustama? Nemad ju teenivad sellega ning spordiedendamise suhtes on see ainuõige suund.

On tõesti olnud selliseid võistlusi, kus stardid venivad ja asi ei suju. Kuid sellised korraldused on vähemuses normaalselt organiseeritud võistluste kõrval, vähemalt mulle on selline mulje jäänud. Ma tõesti ei usu, et organisaatoritel ongi plaanis venitada. Vahel, ja teine kord päris sageli, tuleb ette ootamatusi. Nagu tänagi Valgas: peale esimest quadide võistlussõitu jäid paar quadi rajale vedelema tehniliste viperuste tõttu ning neid veeti ATVga minema, enne tsiklite peale laskmist. Pole mõtet ohverdada ohutust paariminutilise viivituse pärast.

2stroketaliban kirjutas:

mehed stardipuu taha siis kui eelmisel sõidul oli 2 ringi sõita

Motokrossi tingimused 2008:

"Kui juhendis on näidatud startide täpsed ajad, suletakse ootetsoon 10 minutit enne starti. Kui juhendis ei ole näidatud täpseid startide kellaaegasid, siis vahetult peale eelmise sõidu liidri finišeerimist."

Ja nii see korraldus ka töötab.
Ausalt öeldes on mulle mulje jäänud, et hoopis vanasti venisid võistlused sagedamini kui praegu. Võimalik, et meil kummalgi on juhuslikult olnud rohkem/vähem ebameeldivaid kogemusi seoses antud teemaga.

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”