krossi teema

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Kasjok kirjutas:

Ma ei väidagi, et ringiga saaja peaks tuimalt edasi sõitma või veel hullem katma hakkama. Selliseid asju on võimalik ka mõistlikult lahendada ilma et ringigagi saaja oluliselt peaks hoogu vähendama. Võib ju võtta põhitrajektoorist kõrvale või sirge peal hetkeks gaasi järgi lasta.

Samuti ma leian, et supermoto toomine teemakonteksti pole päris õige. Motokrossis on kiireid trajektoore ja sõiduradade valikuid oluliselt rohkem kui supermotos.

Kui sa ütled ,et kiirem mees kukkus möödumisel aeglasemast, siis tundub nagu mööduja oleks olukorda valesti hinnanud. Kuna ise konkreetse juhtumi pisiasju ei tea, siis las ta olla.

Igatahes üldiselt tahan ma öelda, et pole arukas hakata piirama osalejate arvu võistlustel selle piirini, kus ringiga saajaid enam pole. Äärmuslik näide oleks Ricky Carmichael, kes on ringiga teinud isegi teisel kohal sõitvale mehele.

Tule nüüd vahepeal maale tagasi. :D Aga ilmselt toimib ka siin ütlus:
koerad hauguvad, aga karavan liigub ikka edasi... 8) Kui piisav hulk inimesi midagi tahavad või arvavad, siis nii see ka läheb... :wink:

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”