Bikeri foorumist...ettepanekud...
Minu eesmärk ei olnud kedagi keelata postitamast. Lihtsalt avaldasin oma arvamust nagu foorumi kasutaja, kes kuuleb vahest ka teiste kasutajate arvamusi. See et ma olude sunnil admin olen ei puutu kuidagi asjasse.
Kõik on inimesed ja küsida võib kõike, lihtsalt vastamisel peaks natuke mõtlema. Kui keegi küsib mingi lolluse, siis piisab, kui kodanikule kord või kaks öeldakse mis tast arvatakse - seda ei pea ju tegema kaks või kolm lehekülge. Ja otsingu soovitusega võiks ju kaasas käia paar märksõna, mida kasutades peaks vastuse leidma.
Nagu seltsimees Pihelgas mainis, motoseltskond tõesti kasvab iga aastaga ja sinna kuulub igasuguseid karvaseid ja sulelisi, sellest tulenevalt on ka arvamused seinast-seina. Nõustun Pihelgaga ka selles osas, et respekti peab uustulnuk välja teenima ja see kuidas temasse suhtutakse sõltub suuresti temast endast.
Moderaatorite ees võtan mütsi maha, et nad tahavad ja viitsivad seda foorumit korras hoida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.