Bikeri foorumist...ettepanekud...

tanel620

Lugemata postitus Postitas tanel620 »

ma olen teema algatajaga 100% nõus.
Vot ise olen täielik võhik sellel alal ja otsustasin siin foorumis ka asja väheke uurida ennem kui endal ratast muretsema hakkasin. Jah mu postitus võis tunduda väga algelik selles valdkonnas ja kes asjast üldse midagi ei tea. Ja siis mingi "Kommionu" nimega siin foorumis hakkab midagi paukuma. Ah äkki oli see niisama nali ja ma ei teinud sellest eriti välja. Kui aga vaatasin selle kodaniku postitusi mida oli kokku 1900 ja neid lugedes vaatasin, et ta igalpool midagi toodab siis anna andeks aga kui selline elukas on siin foorumis ja ta oma jama suust ajab absoluutselt kõigile siis see foorum pole minu jaoks. Jah saan aru, et sõna vabadus ja bla bla blaaa aga see ei tohiks kehtida foorumites kuna siin kõik anonüümne. Ongi selline inimene kes lihtsalt foorumites ennast välja elab ja kes muidu madalam kui muru tuleks siin ära keelata kui tahaks, et see foorum oleks vähegi loetav mitte ainult pulli koht murututtidele.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”