Bikeri foorumist...ettepanekud...

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

tanel620 kirjutas:

ma olen teema algatajaga 100% nõus.
Vot ise olen täielik võhik sellel alal ja otsustasin siin foorumis ka asja väheke uurida ennem kui endal ratast muretsema hakkasin. Jah mu postitus võis tunduda väga algelik selles valdkonnas ja kes asjast üldse midagi ei tea. Ja siis mingi "Kommionu" nimega siin foorumis hakkab midagi paukuma.

tanel620 ESIMENE POSTITUS kirjutas:

Olen 30 aastane, 188cm, 75kg ja plaanis endale suveks baik osta. Honda CBR1000RR 1.0 R4 126 kW 2004 aasta oma. Mis see endast täpsemalt kujutab? Eelkõige linnasõidud kuid vahest ikka ka pikemaid sõite...Kuidas mänööverdus võime sellisel ja palju ta üldse kaalub?

Wannabe kirjutas:

Tore... Võhik hakkas uurima, kuidas on manööverdusvõime ja kaal...

Minumeelest väga hästi välja toodud näide Wannabe poolt. Ma ei saa aru, miks paljud algajad tonniste ostu kohta uurivad...no mida sa sellega linnas teed - isegi maanteel??? :lol: Nagu mõned ütlevad - 6sajane jäi miski kahe kuuga lahjaks ja vaja tonnist....et nagu kasutavad kõik tsikli poolt pakutava ressursi ära või nii v? :lol: :lol:
Ja Ishijupp, miks nõnna kriitiline. Kas see, kui Wannabe on teinud 1 postituse tähendab seda, et ta on foorumis käinud 2-3 korda. Vbla sul endal raskusi avarama maailmavaatega? Mina arvan, et tuues välja sellise näite nagu Wannabe seda tegi peaks just näitama seda, et kasutaja on rohkem foorumiga kursis kui sa arvata oskad. Vanasti olevat vist öeldud, et "Rääkimine hõbe, vaikimine kuld" !

Kusjuures üks idee, mis oleks hea nii uutele tulijatele kui ka vanadele olijatele. Loen ka teisi foorumeid ning ühes teatud foorumis on selline teema nagu "Küsimused, mis ei lase öösel magada ning päeval tööd teha". Teema on vägagi populaarne sest jookseb antud teema nö "III osa, mille lehtede arvuks on 633. Mis arvate sellest, et ka Bikeri foorumis peaks see teema olema. Seda just sellepärast, et saaks küsida selliseid murettekitavaid küsimusi, mille kohta ei taha või ei ole mõtet uut teemat teha, et siis lihtsamad ja muud jooksvad küsimused. Endalgi olnud mitu sellist küsimust, millele tahaks vastust saada aga pole hakanud küsima siin sellepärast kuna ei taha foorumit solkida sellise teemaga kus oleks mingi lihtne küsimus ning paarisõnaline vastus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”