istmenahk?
Moderaator: Moded
-
zopp
Teema algataja
istmenahk?
-
Holms
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Tekkis ka pisike küsimus. Nimelt tahaksin ratta istmel nahka ära vahetada. Kas tasuks mõelda pigem mingile kunstnahale või tuleks eelistada päris nahka? Mulle on väidetud, et nahk ei pidavat nii hästi vastu pidama. Ja kas on mõtet hakata ise üritama istmel nahka vahetad kui vähemalt esialgu tundub see väga lihtne olema (iste on ühes tükis)? Ehk kellelgi on kogemusi?
Iseenesest peaks Riia tn kangapoes ka olema nahka .. või kui seal ei ole siis tasuks Rüütli tn kangapoest vaadata ...
Kui on ühes tükis siis ei ole see vahetamine nii keeruline ...
peab vaid õigetest kohtadest õigesti pingutama ...
Ikka kunstnahka jah, kuigi päris nahk näeb efektiivsem ja reaalsem välja ei ole ta nii vastupidav selles mõttes et ta pole veekindel ja igasugune niiskus ja määrdumine rikub materjali ära. tegin ise ka selle vea kunagi. Pigem ikka sellist katet eelistada millelt vesi maha voolab ja ei sööbi sinna sisse. Täpsemalt kahjuks ei oska aidata
-
nolev
- Tsikkel: Raske riisiader
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Võiksid uurida veel sellistest kohtadest nagu bussifirmad. Üldjuhul on neil oma sadulsepp ja ka materjali erinevat sorti. Töö teevad muidugi mitteametlikult. Nii et pead sadulsepaga ise kokkuleppele saama. Töö hinda ei oska öelda aga ehk on odavam, kui muudes kohtades. Mina lasin paarile rollerile mõni aasta tagasi sadulanahad vahetada ja tükihinnaks kuskil 300 krooni. Seda küll mitte Tartus.
Enda rattal vahetati ka seal Vallikraavi tänavas kohe Wilde taga.
Suur sadul ja 400 eeku töö väga viisakas.Nädalaga tehti valmis ja kunstnahast kuna looma nahk pidi välja venima ja niiskust koguma.
Mul olemas ka selle sadulsepa nr. kui huvi on siis andke teada.
-
Ercki
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Tartus on veel üks koht kus tehakse päris ilusti, võibolla sutsu kallim aga kui hommikul viid vana sadula siis lõunaks on uus valmis. Koht on jänese tn. www.christon.ee
Tekkis enda rattalgi vajadus sadulanahk ära vahetada.
Foorumist leidsin Tomi,Speedvana ja Tõnu,kes sellise asjaga Tallinnas tegelevad.
Talvel ütles Tom mulle hinnaks alates 800.-eeku,nüüd ei vastanud ta telefonile ja putka oli ka kinni.
Speedvana pole 2 korda suvatsenud ES-le vastata ja muid kontaktandmeid ei leidnud ma kusagilt.
Helistasin siis Tõnule,viisin sadula eile sinna ja täna sain ta "uuena"tagasi.
Töö oli korralik,nahk tema poolt ja hinnaks 500.- eesti raha.
Mina olen rahul.
Kel huvi,siis Tõnu kontakt:5169457 ja asukoht Jannseni tänaval.
Tal küll tööjärg ees,aga arvas,et sadulad saab vahele võtta.
PS:rattaks oli siis yamaha TDM850.
-
BikeWarrior
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.