Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

Jaansi

Lugemata postitus Postitas Jaansi »

Iseenesest väga tänuväärt algatus, aga ma oma madalalaubalisese juures ka ei näe kuidas see asi peaks reaalset elu muutma. Kas keegi oskab mind selles osas valgustada?
Igaljuhul kui on abi, siis mina kirjutaksin ka alla ja paneks kasvõi 5 klepsu oma auto külge.
Tsiklile võiks teha aga numbrialuse kõrvale eraldi klepsu aluse selle kampaania tarbeks:)

Kui te lubate siis ma targutaksin ka natuke liikluskultuuri teemal. Nimelt minumeelest ei ole selline laiutamine ja ära tegemine teps mitte ainult liikluses väljenduv, vaid sellist suhtumist kohtab igapäeva elus ikka küllaltki palju. Kaasinimeste-liiklejatega arvestmise oskus..või õigemini selle oskuse puudumine on põhiline põhjus miks asjad on just nii nagu nad parasjagu on. Siinjuures võime kõik peeglisse vaadata ja endale tunnistada, et on olnud situatsioone kus ise oleme samamoodi käitunud.

Ma kohe mitte ei usu, et seda saab muuta kampaania korras.
Autokoolid või ARK ei puutu siin ikka kohe kuidagi asjasse.
Pigem on selline käitumine pärit lastetoast mis meie ajal tegutsevatel kodanikel oli üpriski kirju.
Nüüd võiks sellise käitumise täpsemaid põhjuseid ja võimalusi selle muutmiseks komenteerida mõni psüholoog.
Suure tõenäosusega on vastus stiilis "aeg-lahendab-probleemi"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”