Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
james kirjutas:Minu arust on see veel väga haige värk,et kui autol on mingi firma reklaam peal ja mingi oinas selle auto kettas ülbitseb, siis on küll tunne,et mina selle firma teenust ei taha. See on sama hea kui mingi firma (nt. Amigo) kostüümis tegelane tuleb ja annab sulle molli. Mul ei oleks küll enam sinna firmasse asja. Või peaks hoopis sihukese asutuse juhile teatama,et ,, teie asutuse logoga auto, sellise numbriga jne. mängib liikluses m***i ``.Äkki siis karistatakse neid oinaid töökoha poolt ka. Selline kuradi käitumine näitab ju suhtumist igasse oma klientti.
Vot..., paar aastat tagasi Peterburi mnt-l selline juhus: Paarsada meetrit minust eespool sõitvast "Peakoti" pirukast loobiti sõidu ajal hulgaliselt prügi välja, lähemale jõudes loen auto tagant, et tegemist puhastusteenuseid pakkuva firma "Aastaaeg" autoga, milles autotäis luua ja lapi tattlapakatest operaatoreid. Helistasin autol ilutsevale nr-le, telefoni otsas olnud tüüp oli seda kuuldes sellise häälega, et neil tattlapakatel tehti vist hiljem küll pea persega tuttavaks ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.