Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
dubweiser kirjutas:creativ kirjutas:Ei usu, et sarnased kampaaniad midagi olulist mõjutavad. Kui probleem on aastakümnetega kujunendud, siis selle muutmine kestab umbes sama kaua...
ma arvan, et kõik mäletavad aega, kui autos turvavöö kinnitamine oli vastuvõtlik ainult väga vähestele. peale väga pikka ja intensiivset meediatargutamist hakkas asi vaikselt kuid kindlalt muutuma...
ma just arvan, et selline pidev jahumine ja jahumine ja jahumine on ainuke asi mis pikapeale aitab!!!
ja lisan veelkord, et mingi igaaastane oskuste treenimine ei tee inimesest veel mõtlevat!
ma arvan et selline iga-aastane treenimine testimine reaalsuses just panebki mõtlema ja ka tegutsema rohkem kui lihtsalt kõlavate loosungitega et "teeme nüüd nii" ja "aitab jamast" ( tean omast kogemusest mida tähendab reaalne sõiduaeg ja kulutatud tunnid sellele ja kuidas see oskusi lihvib) . Eks pikk rääkimine ja jahumine ka lõpuks paneb inimesed mõtlema aga see võtab sigapalju aega. Ja siiani on oi kui palju muudkui räägitud ja räägitud! Ma ei jõua enam kuulata, lugeda kui palju muudkui räägitakse ja kirjutatakse!
Turvavöö näide ei ole minu meelest parim sest politsei avaldab ikka ja jälle arvamust kui palju on neid ilmasõitjaid ja et trahve veel ja veel vaja tõsta. kui kõik sõidaksid turvavööga siis ei oleks ju põhjust trahve suurendada ja sellest pasundada...
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.