Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Vaadates ringteedele püsiva visaduse vasaku suunatule vilgutajaid, mõnda üksiküritajat, kes mulle ringtee peal vastu sõidab (!) ning ka neid, kes suunatulekangiga opereerib alles siis, kui rooli keeratakse, tekib küll küsimus: millises autokoolis nad käinud on!?

Minule õpetati küll autokoolis Autosõit kõik tip-top õigesti, arvan. Püüan siiani sõita linnas reeglite järgi. Piduripedaali ei peagi eriti tallama ning kütusekulu on väike.

Teine asi oli tsiklikoolis. Linnas sõitsin kokku alla tunni aja. Liikluses toime tulemine oli nagunii ok ja tsikliga sõitmises kah kõige kehvem ei ole. Saadi aru. Samas - õde käis samas tsiklikoolis, sõitis rohkemgi tunde kui ette nähtud, pidi eksami tegema ning alustas pisema tsikliga. Minu arust selle tsiklikooli poolt väga mõistlik suhtumine meie mõlema suhtes, pretensioone ei ole.

Püüan liigelda viisakalt, foorijärjekordades siiski ei passi. Tsikliga mahub teokiirusel kulgevas liikluses läbi autode kõrvalt jne. Püüdsin liigelda ühe 25 km pikkuse töölesõidu tsikliga nii, et ühtegi reeglit (pikivahe, ridade vahel sõitmine, täpselt 50 km/h liiklemine, vilkuvaga ristmiku mitte ületamine jne) ei riku. Jäin 17 minutit hiljaks aint :roll:

Pooldan viisakust ja mõistlikku liiklemist!

P.S.: Gixxer 1000, kes sa rohelisest Ninjast Järvevana teel möödunud suve lõpus minuga ühes reas liigeldes minu kiirusega võrreldes +100 km/h mööda lendasid... ehmatus oli elamus omaette!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”