Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

Vot sellisele üleskutsele mina alla ei kirjuta(ks)Jälgisin ennast eile-täna peale teema ilmumist ja ikka läks linnas kiirendades üle 50-ne ja maanteel üle 90-ne.Olen suht-koht aktiivselt olnud rooli taga tänaseks üle 20 aasta ja trahvide hetke seis on null.aasta läbisõit on olnud 30 000-45 000 ja seda kogu perioodi vältel.Selle aja sees on ette tulnud....kõike-peaaegu.Olen nõus, et hetke olukord on väljunud kontrolli alt ja oma mätta otsast näen ainult ühte lahenduse varianti-null tolerants.Teist moodi paranemisse ei ole mul usku-eluaeg on olnud põhivajadus-mitte vahele jääda.Tänane mõtlemine peaks olema juba seaduse kuulekus, mitte selline, et kuidas õnnestuks kedagi petta-nahk üle kõrvade vedada.Populism ei aita meid...ka mitte plakatid...minu arust algab siiski kõik rohujuure tasandist...mitte õisikust-seemnetest.Kui minu-sinu ja sõbra lapsed mõtlevad nii, siis oleks see väike samm(asi ehk seegi).Vaatan lihtsalt kõrvalt elukaaslast(ja tema teismelist poega)ja mõtlen, et kui sul on ikka põrsat peale sisendatud, et oled teistest parem ja sulle on rohkem lubatud kui hallile massile sinu ümber jms. , siis tekib vahel donkihotelik tunne...eriti kui kuulad nutulaulu kuidas mingi näss keeras sulle ette mosuga kõrval teelt ja kulus peaaegu minut , et talle järgi jõuda ja lollile piduri tulesi näidata.

Alex

vabandan kirjavigade jms. pärast

p.s.et oma kunagist mõtlemist valgustada, siis peab ausalt ära mainima, et esimesed 2 aastat sõitsin ilma lubadeta ja järgnevad 2 (igapäevaselt töötades GAS-53)samuti ilma kuna trahv lubadeta sõidu eest oli 30 rubla aga autokool tahtis 50-nd saada(+ eksamid ja muu staff)

p.s.s.13 tsikli aasta jooksul olen pidanud ka korra tunnistama, et 90 alas oli 121 ja lubama, et enam kordagi ei kiirusta ma töötuskindlustuse raha järgi.Järgnes suuline hoiatus...(suurim karistus ja suht mõjuv muideks)

Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”