Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
lumelaud kirjutas:joel kirjutas:Ma olen 99% kindel, et see video pole Eestis filmitud. Võib-olla on see Poola. Seal on selline liiklemine igapäevane. On see nüüd normaalne või mitte, see on muidugi iseküsimus.
See on Läti.Baltezers
Omal ka selline tunne, et see naabrite juures filmitud aga, et miks siis selline näide. Sellepärast, et bussijuhte tähele pannes ei ole selline tegevus, mis antud lõigus on, mitte erand. Suvel Tallinnast Tartusse liigeldes juhtus samalaadne asi 10km enne Tartut. Kulgesin ühe kaubiku taga, kui see, jumala sirge tee peal järsult paremale teepeenrale tõmbas ja oma suureks üllatuseks leidsin end vastamisi olema bussiga (Taisto), mis oli möödasõidul paarist kolmest rekkast. Oleks ma nüüd juhtunud just sel momendil kasvõi korra peeglisse vaatama, poleks jõudnud enam teepeenrale tõmmata. Ja reegel pole ka see, et seal maal ja ka Poolas, (ka Soomes-Rootsis palju selliseid teid) niimoodi sõidetakse, enne ikka veendutakse, kas vastutulevad ja samas suunas liikujad on sinu kavandatavast manöövrist selgelt aru saanud. Suhteliselt palju tehakse meil selliseid möödasõite ka siis, kui vastu tuleb mootorratas (omal nahal ka tihti kogetud), muidugi mahub ju aga väga suur võimalus on, et keegi sellise manöövri juhuslikult maha magab. Kuidas aga poltsei peaks just selliste asjade vastu võitlema? Isegi lubatud kiiruse piires on selline tegevus kordades hullem, kui keegi tühjal teel +20-ga sõidab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.