Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Õnnekas kirjutas:to creativ
Kogu selle oluorra oleks saanud ju lahendada lihtsa korraks peatus teeääres ja siis politsei taga sõitujätkates manöövriga. Sina aga ju ise küsisid kohe "põnevamat" lahendust. Lõpplahendus oli ju nii loogiline.
EDIT: No ma täiendan natuke oma postitust, et selgitada politseiloogikat.
Kui ees liigub sõiduk, mis vahepeal kiirendab järsult ja siis jälle pidurdab hoo maha, kasutab valgustusseadmeid mitte sihtotstarbeliselt, siis tekib politseil kahtlus juhi adekvaatsuses, jääb mulje ebakindlatest sõiduvõtetest ja kui siiamaani ta tahtiski samuti lihtsalt kulgeda koos sinuga maanteedpidi, siis nüüd tekkis tal hoopis huvi eespool toimuva tegevuse põhjuste suhtes. Sorry, kui see sulle ei meeldi aga nii kujutan asja mina ette, see ei pruugi olla tõde ja vbl oligi see politseinik....(ei taha kasutada ebasobivaid väljendeid võõra inimese kohta) aga vbl tegi ta lihtsalt kohusetundlikult oma tööd. Lisaks veel sinu enda väljakutsuv käitumine, ülestunnistus, et sa kasutad sageli tagumist udutuld häirimaks tahtlikult tagasõitvat sõidukijuhti. No minuarust on peatamiseks põhjust küllaga ja ka trahv õigustatud kuna sa käitusid valesti.
Kas sa ei süvenenud mu teksti? Mainisin, et liikusin 100% õige liikumiskiirusega seda ületamata ja minu kiirendamine ei olnud kummisuitsetamine vaid sujuv kiirendus. No mida arvata autost, mis sulle NIMELT sappa tõmbab? Läks isegi mul hästi et ma gaasi põhja ei vajutanud muidu oleksin saanud korrraliku nätaka. Ja mis krdi põhjusel ma peaksin keset ööd....tühjal maanteel kiirust vähendama mis oli ca 85 km/h asulavälisel teel???? Ja ma rõhutan et politsei rikkus ise eeskirju kui liikus läbi asula kiirust ületades (ilma vilkuriteta kiiruseületamine ei saa ju olla seaduslik??)
Ma kordan, et sellel maanteelõigul oli sel hetkel ainult minu ja politsei auto! Ei saa rääkida, et keegi heatahtlik ullikene mul niisama taga tilpnes. See tagatilkumine oli auto käitumist arvestades tehtud nimelt!! Kusjuures tema tuled olid kas sitasti reguleeritud või muul põhjusel, aga minu poristes peeglites tundus nagu oleks tagasõitjal täistuled peal olnud.
Ma ei kasuta alati tagumist udutuld kui keegi mul sabas sõidab, sest pigem ma arvestan teiste juhtidega kui et püüan neile käkki keerata. Olen korduvalt suunda näidanud autodele kes püüavad möödasõitu alustada. Tänan ise alati mind mööda lasknud juhti ohutulega või siis välismaal suuanatulede vilgutamisega, jalakäija lasen alati ülekäigurajal üle...mul jagub viisakust keskmisest rohkem. See on minu personaalne asi. Aga seda enam ma peedistan selliseid NIMELT või lauslollusest vigu tegevaid juhte. Nt teises reas, tühjal teel sõitjat kelle kiirus on nii madal et kõik peavad möödasõitu tegema esimesest reast.....vot olen ka sellistele ette sõitnud ja pidurituld näidanud kuni selleni, et peaaegu seisma jäänud, sest see jobu ei saa ikka aru miks teda keegi on peedistama asunud. jne. näiteid võib tuua teisigi.
Mis iganes karistus mulle selle juhtumi eest tuleb, igal juhul ma kohtusse lähen, sest see on minu ainuke võimalus ennast kaitsta. Ja politseil oleks juba ammu aega hakata aru saama, et võimu kuritarvitamine on hullem kui kiiruseületamine või turvavööta sõit!
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.