Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
- Tsikkel: vfr
Mul on vastuväited.
Ma isegi ei näe seda kaost, üldiselt sõidan eeskirjade piirides või peaaegu, olen vii.sakas, lasen kõiki vahele, tänan kui minuga samuti viisakas ollakse ja ei kibestu kui seda juhuslikult ei tehta, ja suures osas saan samasuguse käitumise ka tagasi, kui juhtub et miskipärast sõidan agressiivsemalt, siis saan ka selle tagasi. Ei õigust ja ei propageeri mingit eeskirjade rikkumist, kuid rahulolematu maksumaksjana on mu seisukoht et politsei ei tööta õigesti õigetest prioriteetidest lähtuvalt, vaid pigem vastupidi, ja siinkohal on ka näha et nende ajupesu kannab vilja, tallinnast raplasse on 50 kilti, ja juba õigustatakse 50 kilti peeglite kaudu pimestamist ja närvidelekäimist tagumise udutule väärkasutamisele. Ei näe siin creativil süüd, olukord oli politsei enda genereeritud ja õige oleks et selle eest saaks ta karistatud.
Ja eeskiri peab olema sõidu ohutuks muutmiseks, et sa teaks mida teha, sinu jaoks, mitte sina eeskirja jaoks.
Näiteks seesama juhtum, mingi idioot ronis sulle perse taha, mööda ei lähe, maha ka ei jää, creativ suurendas siis pikivahet, ja sedagi kiiruspiirangu piires, kuigi sellisel juhul oleks ohutuse seisukohalt olnud õigustatud ka mõõdukas kiiruseületamine lühiajaliselt, aga ei, idiooti see lahendus ei rahuldanud, punnitas uuesti järgi, ületades kiirust, kui siis creativ viimases hädas talle udutulega märku andis, sai ta trahvi, ja ei mingeid vabandusi seletusi või õigustusi, seega pane sinine munder selga ja oled maanteede kuningas, tee mis tahad, sul on alati õigus. Tohutu kaos hoiti ära, tehke neile pai
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.