Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

creativ kirjutas:
Andrez kirjutas:

Ja sujuvalt on saanud teemast "lõpp kaosele Eesti teedel" mõnede suure egoga "kaose tekitajate" paaniliseks eneseõigustamiseks. Jah las "kõvemad" mehed väänavad eeskirju nii nagu omale õigem tundub ja kui keegi julgeb käituda liikluses nii nagu see neile ei meeldi, siis haaratakse karistusohjad enda kätte ja hakatakse labaste võtetega idiooti mängima. Vaadake oma ninast natuke kaugemale ja saage aru, et tihti te ise oletegi need "kaose tekitajad".

võta sina seda kuidas tahad aga mina tean et sellist vaba mõtte- ja kogemustevahetamist nimetatakse demokraatiaks. ja õigusriigis on kodanikul õigus oma õigusi kaitsta ja selle üle ka arutada. kui ei meeldi siis otsi uus foorum. ma olen täpselt samasugune inimene nagu sina ja mul on õigus omale sõnale ja teatud juhtudel ka tegudele. hetkel tunnen et riik ehk politsei on kuritarvitanud enda õigusi minu kahjuks.

Foorumiga olen ma rahul ja uut omale otsima ei hakka.
Sa parem võta korraks aeg maha ja vaata ennast kõrvalt... kui tunned, et sinu õigusi on riivatud, siis on esimene reaktsioon seadus, õigusriik, demokraatia jne. Kui aga miski sulle ei meeldi, siis lähened seadustele ja eeskirjadele valikuliselt, mõnda täites ja mõnda mitte. Hea näide on liikluses need, kes sust linnas 70-ga mööda tuhisevad, samas korrektselt suunda vilgutades :wink: . Ja lõpkokkuvõttes, nagu Primo mainis, oled järgmise foori taga ikka kenasti kõrvuti.
PS. Loomulikult ei kiida ma heaks igasugust võimuesindajate "peedistamist"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”