Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Loen ja imelik hakkab. Ma isegi ei taha seda pikka hala-teemat kommenteerida, s...tamaik tuleb suhu.
Mis puudutab aga seda politsei tagasõitmise teemat, siis...
Politsei võib vaid õnne tänada, et ta sinust, Creative, mööda ei sõitnud. Seda võidukat lärmi ja (viimati ka?) politsei peale kaebamist, mis siis oleks olnud.
Politseinikud on ka inimesed ja ma olen ikka PÄRIS kindel, et kui sa üritaksidki nendega ise inimese moodi käituda, käituksid nemad kah.
Tulin Võrust paari päeva eest. Püsikiirusehoidiku sättisin 102 peale, nagu ma alati teen (tegelik kiirus siis ca 97). No tuli mullegi politseiauto sappa. Langetasin siis spido järgi kiiruse 98 peale ja nii me tandemis Tartusse tulimegi. Ta EI SAANUD minust mööda sõita, kust tema teab, olen ma kaebleja või mitte. Samas, kui tema kiirust ületades mulle järgi jõudis, lasin mina ka kiiremini edasi, sest ega ta ikka ei tule mind pisiasja eest kottima, kui ka ise kiirust ületas. Kokkulepped liikluses sünnivad sõnadeta. Ja ühtlane kiirus ei tapa, nagu ütlesin. Tõmblemine, olgu see tingitud, millest tahes (sh kellegi "karistamine") - vot see on ohtlik. Ja enda provotseerida laskmine näitab ka mentaalseid puudujääke. Krt, sõitke oma sõitu.
Krt, ma kipun ka vahel maailma parandama, aga see värk siin ületas minu valuläve. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.