Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Tsikkelröövel kirjutas:

Tulin Võrust paari päeva eest. Püsikiirusehoidiku sättisin 102 peale, nagu ma alati teen (tegelik kiirus siis ca 97). No tuli mullegi politseiauto sappa. Langetasin siis spido järgi kiiruse 98 peale ja nii me tandemis Tartusse tulimegi. Ta EI SAANUD minust mööda sõita, kust tema teab, olen ma kaebleja või mitte.

Noh, eks neid on ju ka igasuguseid. Mul oli suht hiljuti juhus, kus linnast välja sõites peale linnapiiri politsei sõitis minust mööda kiirendamise ajal (täiesti legaalne, ei ületanud kiirust sel hetkel). Mõtlesin, et võtan sappa, aga otsustasin siiski tavapäraselt spido järgi 100-ga lasta. Tema kadus vaikselt eest ära. Küllap neid näiteid võib igaüks nõrkemiseni tuua.

Lisaks olen näinud Tartu ja Elva vahel korduvalt sõitmas kiirabi, kes kiirust ületab ja muidu ohtlikke manöövreid teeb. Korra pidin ikka tugevalt pidurdama, et ta möödasõidul mu ette tagasi reastuda jõuaks, enne kui vastutulijaga kokku saab.

Joel

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”