krossi teema
Moderaator: Moded
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Inimesed, ärge nüüd nii madalale ka langege ja isikliku sõimu ja musta pesu pesemisega tegelema hakake. See ei vii mittekuhugi ja ei näita mittemidagi. Asi ei ole ei Bienes, Kovalis, Oliver Sepas ega ka minu Jaan Kelneri nimelises isikus, kes antud uue, organisatsioonivälise sarja loomist lihtsalt emotsionaalsel tasemel toetab - seal sõitma hakkamiseks tundub minu jaoks ka see sari lõbusa pühapäevase sõprade ja saatuskaaslastega koos krossitamise asemel liiga sport tulevat ja toetan seda puhtalt sellepärast, et olen EMF'i käitumist reaalselt ise seestpoolt näinud, et teoorias on kõik see, mida ettekäändeks tuuakse ilus ja õige, praktikas aga vaid see, et makske litsentsitasu ära ja siis võite oma asja samamoodi edasi teha.
Kogu antud vaidluse teema on ikkagi lihtsalt põhimõttes, et kas Peeter Mets tohib ilma kabeliidu loata korraldada kohalikus rahvamajas Kalaküla meistrivõistlused 100 ruudu kabes või mitte. Ja kui ikkagi korraldab, kas siis tohivad ka kabeliidu liikmed seal võistlusel osaleda või visatakse nad sellepeale piraatvõistlusel osalemise pärast kabeliidust välja.
-
2stroketaliban
Teema algataja - Postitusi: 809
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
to koval73 minu teada nmetati pärliteks vanasti õieti ütlemisi.lihtsalt lugedes su eelmisi postitusi(motorspordis) siis tundus su viimane mõttetera kuidagi teemasse minevat.ja kui keegi mu isiku vastu elavat huvi tunneb siis nimeks Oliver Sepp ja kulgeb mx1 bfinaalis.ja kui leiate et emx i teemat kiita ei või avalikult siis pange aga teema kinni.
Pihelgas kirjutas:ma ei segaks ennast krossiteemasse, aga asi on nüüd arenenud nii kaugele, et teeme ühe sundkäigu.
Kui kasutajad valmar01 ja 2stroketaliban ennast avalikult siin foorumis ei tutvusta , siis läheb kogu see EMXi teema siit veega alla.
Ja mitte ainult nimi, vaid ka seotus nn. EMX sarjaga. Kui kumbki neist selle sarja eest vastutav ei ole läheb teema lukku ja teeme lahti siis, kui ilmub keegi tuvastatav isik, kes oma sõnade eest ka vastutab.
Mis nüüd nii ebaseadusliku tehtud on?
nimi Valmar Bild, esimene start 2004a. siis 2007a. MMM ja nüüd 2008a. EMX-i sari
Mind tõesti huvitab, kas on olemas nii palju inimesi, kes kõigest hingest karikaid saada tahavad
Ükskõik mis klassis
Mis mõte on karikal kuskil X, Y klassis, kui tead et sinust paremaid on terve armee.
Mul on ka hunnik karikaid kuskil vedelemas seoses ühe teise harrastusega, aga ükski neist pole minu jaoks mingi olulise tähendusega, kuna pole Eesti meistri karikas ehk siis käesoleva ala, selle hetke, selle rahvuse parima tunnistus.
Ma saan aru, et kõik ei saa olla parimad, aga kelle soov see ei oleks? Alati poloegi vast tähtis miski KARIKAS, peaasi, et on ja jääb FUN
![]()
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
2stroketaliban
- Kontakt:
teadmiseks härra kovalile et olen alles viimane kuu aega foorumites kolaja olnud nii et paar aastat tagasi ei saanud ma mingitest triki hüpetest sogada.teinekord maga ennast kaineks enne kui kirjutad.
-
2stroketaliban
- Kontakt:
Pergela, OLIVER PEAN SINU EES SÜGAVALT VABANDAMA,
Selle tola nimi oli Oliver Urb hoopis ja Sinuga pole seotud, tundub, et minu peapõrutustest vigastatud pea on tõesti mõlu kandmiseks mitte mõeldud ja kõik Oliverid läksid ühte punti, vaatasin edasi ja tuleb välja et kui Sa oled see #47 siis oled sa normaalne vana täiesti. Aga tolle Oliveri nalja peame unustama
Kusjuures, Kabe, male, allveeorienteerumine ja muud sellised alad, mis ei ole motokross ja motospordiga seotud, palun ärge tooge siia neid.
Palju kabes on otlikke olukordi, kus võistleja ennast vigastada võib, või siis pealtvaatajatele ohtlikuks saada???
Ma ei kujuta ette kui tõesti keegi 100 ruudu kabes nii hea käigu teeb, et pool tuhandest pealtvaatajaskonnast paugust infarkti saab on kehvasti.
AGA oliver vabandan veelkord
-
2stroketaliban
- Kontakt:
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
valmar01 kirjutas:Pihelgas kirjutas:ma ei segaks ennast krossiteemasse, aga asi on nüüd arenenud nii kaugele, et teeme ühe sundkäigu.
Kui kasutajad valmar01 ja 2stroketaliban ennast avalikult siin foorumis ei tutvusta , siis läheb kogu see EMXi teema siit veega alla.
Ja mitte ainult nimi, vaid ka seotus nn. EMX sarjaga. Kui kumbki neist selle sarja eest vastutav ei ole läheb teema lukku ja teeme lahti siis, kui ilmub keegi tuvastatav isik, kes oma sõnade eest ka vastutab.Mis nüüd nii ebaseadusliku tehtud on?
nimi Valmar Bild, esimene start 2004a. siis 2007a. MMM ja nüüd 2008a. EMX-i sari
ebaseaduslikku ei ole mitte midagi. Lihtsalt on teema arenenud väga kaugele - tehakse ametlikke avaldusi, aga seda kõike anonüümselt. Kogu austuse juures EMX-i asja ajajatele - teil oleks viimane aeg ennast avalikustada. Nagu aru on saada siis Oliver ja Valmar, teie seda päriselt ei ole. Seega võiks keegi, kes vastutust kannab oma nime selge häälega maha öelda.
Pihelgas kirjutas:... siis läheb kogu see EMXi teema siit veega alla.
Ja mitte ainult nimi, vaid ka seotus nn. EMX sarjaga. Kui kumbki neist selle sarja eest vastutav ei ole läheb teema lukku ja teeme lahti siis, kui ilmub keegi tuvastatav isik, kes oma sõnade eest ka vastutab.
Pihelgas, saan sust täiesti aru, aga ära seda küll tee. Kuna teema on pannud liikuma kogu Eesti krossirahva, raputades sealhulgas kõige kõrgemat tasandit (EMF), siis on avalik foorum ainuke koht, kus mõlemad pooled saavad lugeda krossihuviliste ja sõitjate kommentaare. Selle teema kustutamine või lukku panek ei muuda midagi küll paremaks ma arvan - ehk leiab mingi muu kompromissi kuidas mõnda meest siin korrale kutsuda ![]()
Siinjuures teen ettepaneku teha "motomatkamise", "triali", "kiirenduse ja rinka" juurde ka "krossi, enduro, ATV, quad" alafoorum. Koondaks kõige popima tehnikaspordi teemad kah kõik kokku!
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
2stroketaliban
- Kontakt:
to pihelgas kui sa vaatad minu esimest postitust siin foorumis siis peaksid ju arusaama et ma ei ole isiklikult EMX i algatusega seotud ja ma ei ole ka väitnud seda olevat.mulle meeldis emx i idee kui selline kuid ma ei pannud foorumi teemaks emx i asi on lihtsalt sujuvalt sellele üleläinud.ja mu avaldatud jutt siin on puhtalt minu enda arvamus.
-
2stroketaliban
- Kontakt:
-
ukusarap
Tere motokrossihuvilised
Mõned aastad tagasi oli tihti nii, et panime tsiklid bussi või kärusse ja suundusime Tallinnast näiteks Lõuna-Eestisse. Krossitama !
Enamasti olime Tallinna poolt kahekesi. Mina ja sõber Gunn, sõitsime enamasti kahetaktiliste võrridega. Tartu poolt liitus veel mõni sõber ja kuskil raja ääres oli mõni kohalik vahest ka. Motokross polnud veel nii elujõuline kui nüüd kuid huvilisi leidus ka sellel ajal. Tavaliselt sai ennem ette helistatud ja uuritud kus ja millal ning millise raja peal sõita saab. Tähtsad olid ka kellajad, näiteks Põlva Rosma rajal õhtusel ajal enam sõita ei tohtinud.
Kui pilt oli selge kuhu ja kunas oli juba lihtsam. Sõitsime kõik sõbrad-tuttavad koos raja äärde, võtsime tsiklid maha ja hakkasime päeva nautima. Mõnikord sõitsime niisama, nautisime päeva.Oli ka sportlikumaid päevi, tegime ühisstarte või võttis keegi stopperiga aega.
Kui sport väga väsitavaks muutus, tegime väikse grilli ja meenutasime sõber Gunnariga vanu aegu, kunas EMV-el top 10 sõitmine oli noorukile sündmus mille meenutamine võtab siiani kerge värina sisse.
Kasvõi start kus mõnikord ehk 60 mitte just kõige stabiilsema närvikavaga noorukit korraga rajale lasti. Tollel ajal olid kohtunikud kogemustega. Paljudel krossiradadel kus alal oli aastatepikkune traditsioon olid ka kohtunikud algusest saadik raja ääres töös olnud. Sõitjalitsentsi saamisel tuli vastata küsimustele, mis lipp mida tähendab, kuidas käituda jne.
Muud asjad, kuhu läheb raja ääres prügi, õli või kuidas üldse käituda, need teadmised tulid vanemate klubikaaslaste käest.
Mõnedes riikides kus on palju sõitjaid korraldatakse klubisiseseid võistlusi. Kõigepealt oma klubi krossid ja tulemuste baasil saad õiguse omandada rahvuslik litsents.
Põnevust ja sõpradele kaasaelamist kui palju.
Ilusat algavat krossihooaega!
-
england
re
Aga Pärnus ju täitsa toimub klubi sisene sari. "Kolmapäeva kross" vaata täpsemalt ja uuri www.motoclub.ee
-
2stroketaliban
- Kontakt:
-
--oakley--
-
2stroketaliban
- Kontakt:
-
2stroketaliban
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.