Avalik pöördumine: lõpp kaosele Eesti teedel!
Tsikkelröövel kirjutas:Samas, kui tema kiirust ületades mulle järgi jõudis, lasin mina ka kiiremini edasi, sest ega ta ikka ei tule mind pisiasja eest kottima, kui ka ise kiirust ületas. Kokkulepped liikluses sünnivad sõnadeta. Ja ühtlane kiirus ei tapa, nagu ütlesin. Tõmblemine, olgu see tingitud, millest tahes (sh kellegi "karistamine") - vot see on ohtlik. Ja enda provotseerida laskmine näitab ka mentaalseid puudujääke. Krt, sõitke oma sõitu.
Minu jaoks on ohtlik liikleja see, kes muidu teab küll, et sõidab +10 või +15 km/h üle lubatud kiiruse, kuid politseiautot nähes (kasvõi eraldusribaga teel vastassuuna vööndis) hüppab piduri peale. Sellise tegelase taga sõites ei oska siis kunagi arvata, millal ta täiesti ootamatult n.ö. tühjal teel järsult pidurdada võib.
Minu idee on selles, et kui julged sõita, siis julge vastutada. Ehk siis silmakirjalik on vaadata, kuidas pol.auto ümber hakkab rahvas ülipüüdlikult kriips lubatud kiirusel sõitma ning kui pol.auto peaks teisele teele ära pöörama, siis hakkab kõikidel kiirus kohe kasvama (eile õhtul just Pirita teel võis seda näha). Mind pole veel kunagi ühegi politseiniku poolt peatatud selle pärast, et mina sõidan pol.autost mööda 10 või 15 km/h üle lubatud kiirusenormi kui tema kriips lubatud kiirusega kulgeb. Ja kui peatabki, siis järelikult asja pärast ![]()
Benelli TNT 1130
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.