NB! OTSIN ABI JURISTILT VÕI ADVOKAADILT!!!

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Ei tasu ärrutuda, mina ei unista millegist... võibolla ma olen tõesti ainukene, aga minu meelest on see pisut imelik.

Politsei ülekohtust ja möödalaskmistest saan ma aru, ja sellest kah et sa suutsid tõestada et sa lausa veeresid lihtsalt seal külatteel!

Ja sellega olen ma päri et sind karistada poleks olnud mõtet, see oli ÕNNETUS ja seda ma soovingi rõhutada, et Shit Happens!

Aga ikkagi arvan, et sellepärast nüüd mingit taluniku kimbutama minna on suht jabur.

Ja ega see lehm kiirrong pole, mis sust üle sõitis, sa ikka ise "veeresid" talle otsa.

dubweiser kirjutas:

selle kohta on oma seadus.... uuri väheke.
ma arvan, et kui sa sellise suhtumisega oled, et võid iga lolluse eest kohe omale uue ratta või auto osta.... unista edasi.

-----------------

üldiselt on analoogse juhtumi puhul vastaspoolele väga kasuks see tobe seadusepunkt.... peab valima sobiva kiiruse, et enne ootamatult ette juhtunud takistust pidama saada... minu puhul oli ka pluss selles, et suutsime tõestada minu olematu liikumiskiiruse.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”