Pulsimõõtja
Tootja poolelt soovitan ka mina Polarit kuna see on pulsokate maailma vaieldamatu nr 1 ja seda mitte hea turunduse vaid just vastupidavuse, funktsioonide ja näiteks minu jaoks lihtsuse poolest.
Funktsioonide poolest piiluksin mina sinu asemel pigem RS seeria poole (nn. jooksukellad)...selle seeria odavaim mudel meie kaubandusvõrgus kuskil 1700.- kandis ja kalleim 8700.- kandis...usun, et sealt leiad endale midagi sobivad küll...RS seeriat kiidan F seeria ees, sest nendel kelladel on olemas ka ringiaegade funktsioon (mine sa tea äkki läheb vaja)...samas kui F seerial on pandud rõhku fitness trennidele ja kellad on suunitlusega naistele (mehed kes F seeria kella kasutavad...ei midagi isiklikku, ega mudu ei oleks ka F seeria meeste kellasid) kestvuskrossiks ja trenniks sobivad ju enamus mudeleid, kuna sõidu ajal sa pulssi jälgida ei saa anyway ja hiljem trenni kokkuvõtet näitavad enamus mudeleid...mudugi oleks pluss kui kell salvestaks ka eelnevaid trenne (saad hiljem andmeid võrrelda) ja mudugi eriti hea kui saaks ühendada arvutiga ja seal nn. päevikut pidada, aga sel juhul pead vaatama kellasid hinnaga alates 2500.-
Endal Polar S725X ja olen väga rahul
PS! capten...selle vöö probleemiga aitab ainult pingutamine ja et ühendus oleks ok tee vöö enne kasutamist niiskeks...juhul kui sa seda teinud ei ole ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.